"Nienawiść jest taka prosta. Łatwo przekierować na nią ból .Łatwiej nienawidzić niż kochać ".
Julliet Hilton to córka polityka,który może stać się prezydentem .Dziewczyna musi być ideałem w mediach,ale już poza okiem kamer i aparatów robi co chce przekraczając wszystkie możliwe granice. Kiedy ojciec osiemnastolatki wyrusza prowadzić kampanię wyborczą dziewczyna trafia pod opiekę ochroniarza Clarka. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt,że jest on przystojnym mężczyzną a dziewczyna założyła sobie za cel "uwieść ochroniarza". Wszystkie chwyty dozwolone . Powstaje nawet lista która ma pomóc Julliet zrealizować swój plan.Clark stara się być odporny na uroki podopiecznej. Tylko pożądanie i chęć zrobienia czegoś niedozwolonego jest zbyt mocne. Czy Julliet osiągnie swój cel? Czy znajomość tej dwójki ma szansę na przyszłość? Czy podjęte decyzje będą mieć konsekwencje w przyszłości ?
"To było jak zderzenie z pociągiem. Niszczycielska siła nie zostawiła ze mnie nic. Miłość to potężna moc. Potrafi dać człowiekowi wiele dobrego, ale może też zniszczyć".
"Uwieść Ochroniarza " to lekka i przyjemna lektura na wieczór. Autorka zabiera nas w podróż pełną emocji i zwrotów akcji. Historia jest podzielona na trzy części i muszę przyznać był to ciekawy sposób przekazania historii bohaterów . Clark i Julliet stali się mi bliscy i kibicowałam ich losom . Choć początkowo zachowanie dziewczyny może wydać się drażniące z czasem odkrywamy dlaczego tak jest. Pomimo fabuły,która pozwala nam się oderwać od codzienności dostajemy również garść ważnych tematów. Każdy z nas chce mieć obok siebie osoby na których może podlegać. Rodzina i bliskie nam osoby powinny być dla nas ważne .
Ja osobiście polecam Wam tą historię.Po rozpoczęciu lektury będziecie chcieli poznać jej zakończenie. Ciekawi jak potoczyły się losy Clarka i Julliet ? Koniecznie przeczytajcie książkę .
Data wydania: 2024-02-14
Kumbrysia
Matthew ma prosty plan. Chociaż wcale nie chce, poślubi Amelię, by dotrzymać niespodziewanych warunków spisanego przez jego dziadka testamentu, a potem...
Nowa książka autorki, która swoją debiutancką powieść Uwieść ochroniarza wydała pod pseudonimem Katarzyna Kubera.Karolina Kot pilnie musi zmienić...