Okładka książki - Vendetta. Leo Renado

Vendetta. Leo Renado

🔥Nowa seria mafijna Anny Wolf pobudza wyobraźnię do odkrywania razem z bohaterami skrywanych tajemnic przez najbliższych.
Sięgając po książkę miałam duże oczekiwania względem niej,ponieważ seria braci Tarasow pokochałam i chciałam więcej historii w podobnym gatunku.W tej powieści gościnie pojawiają się niektórzy członkowie tej rodzinki.Jednak nie trzeba znać poprzedniej serii,by zrozumieć tą historię.

🔥Leo jest wykreowany na pewnego siebie mężczyznę,który wie ją rządzić interesami mafijnymi.Nie uznaje zdrady w swej rodzinie! To jego słowo jest najważniejsze od pozostałych braci.Spotkanie Mii daje mu chęć rozwiązania sekretów,które zostały zatajone z życia dziewczyny.Potrafil dopasować się do sytuacji i pokazać,że nikt nie powinien lekceważyć go.
Mia żyjąca w nieświadomości powoli pokazuje swój ognisty charakter.To doprowadza do wściekłości najbliższych.Umie powiedzieć nie w odpowiednim momencie.I dzięki temu bardzo mi się podobała!

🥀Otrzymamy romans mafijny daje wszystko czego możemy oczekiwać od dobrej historii.Sa nie tylko tajemnice,zdrady,zemstę oraz nieoczekiwana miłość,która powoduje zamęt!Mamy niebezpiecznych mężczyzn,którzy rządzą twardą ręką oraz dynamiczną akcje dzięki której nuda nie grozi.Już czekam na kolejnego z braci Renado,ponieważ są oni bardzo ciekawymi postaciami.

➡Koniecznie poznajcie najnowszą książkę autorki z którą spędzicie wspaniały czas.
🔥Gorąco polecam🔥

Kup książkę Vendetta. Leo Renado

Serca z papieru
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Serca z papieru

Powroty bywają różne, tak jak różni są ludzie, których się kocha. Holly Carmichael wraca do rodzinnego miasta po traumatycznym wydarzeniu. Przekonuje się...

Iluzje Royal
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Iluzje Royal

Życie składa się z iluzji. Pół biedy, jeśli to my decydujemy, w jakich iluzjach żyjemy. Gorzej, jeżeli decyzje podejmują za nas inni... Los nie sprzyjał...