Czy można oszukać przeznaczenie?
Tego dowiemy się w „W rytmie serca”,który jest kontynuacja powieści „Druga połowa serca”.
Zakończenie I tomu zostawiło dużo pytań bez odpowiedzi.Czekałam z niecierpliwością na ten tom.Daemon pokazuje swoje inne oblicze.Jest złamany i pozbawiony ukochanej osoby jakim była Octavia.Nie wierzy w jej śmierć i ciagle wierzy w jej odnalezienie.
Jaka prawda zostaje odkryta?
Po przeczytaniu tej książki jestem wstrząśnięta i poruszona informacjami o których przeczytałam.Dynamiczna akcja i niebezpieczeństwo czyhające z rąk osób z przeszłości sprawia,że nigdy nie możemy przewidzieć co będzie za chwile.Jesteśmy ciagle zaskakiwani wydarzeniami,które dostarcza nam autorka.Powracają niebezpieczne osoby jak bumerang rządne zemsty i wtedy robi się bardzo niepewne.Miłość zostaje wystawiona na próbę.
W tej historii nic nie jest pewne na zawsze.Nowe zdarzenia przewidują nadchodzącą burze w życiu naszych bohaterów.Złe przeczucie i niepewność przyszłości sprawia,że w napieciu czytamy każda kolejna stronę.
Zachęcam po przeczytania pierwszego tomu,by w pełni zrozumieć historię i szalone decyzje bohaterów.
Zakończenie ogromnie mnie zaskoczyło!!!
Gwarantuje Wam,że także was poruszy i sprawi,że przeczytacie go wielokrotnie.Nie będziecie mogli uwierzyć z wydarzeń,które autorka serwuje nam na zakończenie historii😳Powinno być inaczej!!!!Jednak życie ponownie pokazuje,że los bywa przewrotny i nieprzewidywalny!!!!
Książkę czyta się w ekspresowym tempie dostarczając mnóstwa emocji.
Jeśli szukacie nieprzewidywalnej historii z zaskakującym zakończeniem to polecam tą książkę.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-06-22
Barbara Dębska
Ona- z przeszłością, o której każdy chciałby zapomnieć. On- który wzbudza w niej dawno wyparte uczucia. Łączy ich wiele i jeszcze więcej dzieli. Kobieta...