Okładka książki - W sieci pożądania

W sieci pożądania

"W sieci pożądania" Nany Bekher i AT. Michalak to bardzo emocjonujący romans.

Riley to zapracowana młoda kobieta. Urlop na Barbadosie miał ją zrelaksować i dać wytchnienia od nadmiaru pracy. Jednak poznała tam, bardzo seksownego i przystojnego mężczyznę, Hudsona, który złamał jej serce zostawiając ją, bez słowa wyjaśnienia. Dziewczyna postanawia zmienić wszystko w swoim życiu. Zmienia pracę, miejsce zamieszkania i postanawia zapomnieć o mężczyźnie, który poruszył jej serce. Po trzech latach poznaje Dawida. Jest on od niej starszy o dwadzieścia pięć lat. Riley postanawia dać mu szansę. Chce stabilnego i bezpiecznego związku.

Ale co zrobi, gdy mężczyzna, za którym tak tęskni, znów stanie na jej drodze ?

Książka to duet autorek. Jak dla mnie bardzo udany. Pisarki świetnie się zgrały ze sobą, tworząc bardzo namiętną historię. Tyle emocji, wrażeń i domysłów to jeszcze nie miałam w żadnym romansie.

Powiem w sekrecie, że czekałam na lekki dramat. I tu się nie rozczarowałam! Był! Ale takiego obrotu sprawy, to ja się nie spodziewałam !

Wybuchy namiętności, fatum lub przeznaczenie, rozum czy serce, zemsta czy miłość, zazdrość czy zaufanie tyle skrajnych emocji spotykało naszych bohaterów.

A ja czytając tą historię siedziałam jak na szpilkach! Przeżywałam wszystko to, co bohaterzy tej powieści!

Na pewno zapamiętam ją na dłużej i drogie autorki poproszę o więcej takich książek w waszym wydaniu! ❤️

Informacje dodatkowe o W sieci pożądania :

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-02-09
ISBN: b.d
Tytuł oryginału: W sieci pożądania
Język oryginału: Język polski
Dodał/a opinię: Dominika Witos

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce W sieci pożądania

Kup książkę W sieci pożądania