Okładka książki - W sieci pożądania

W sieci pożądania

zisiaj chcę wam wspomnieć o historii pięknej, ciekawej i tak intrygującej, że pochłonęłam ją prawie jednym tchem, bez robienia sobie chwili przerwy. Książkę napisał znakomity duet autorek, których przystępny, plastyczny styl jak i lekkie pióro dobrze znam i cenię.

Na łamach kart poznajemy Riley, kobietę którą właśnie rzucił chłopak. Zraniona wyjeżdża na Barbados i nawiązuje płomienny romans z Hudsonem. Jednak dzień przed walentynkami mężczyzna znika zostawiając ją ze złamanym sercem. Splot nieszczęśliwych wydarzeń zmusza ją do zmiany pracy jak i miejsca zamieszkania. W nowym otoczeniu poznaje Dawida, starszego, statecznego mężczyznę, który nareszcie zapewnia jej spokój, bezpieczeństwo i oparcie. Szczęśliwa Riley przeżywa wstrząs, gdy ponownie do jej życia wkracza Hudson?

Kim on naprawdę jest i jakie tajemnice skrywa? Czy jego pojawienie zagraża jej związkowi z Dawidem? Czy kobieta zrealizuje swe plany i znajdzie prawdziwą miłość oraz stworzy stały związek z ukochanym?

Muszę przyznać, że fabuła jest genialna, pełna intryg, napięcia i w pewnym momencie mocno przyśpiesza. Już od pierwszych stronic zatracamy się w czytaniu i jak w transie poznajemy dalsze losy bohaterów. Postaci są świetnie wykreowane, charakterne, zdecydowane, silne i prawdziwe.

Nie wiem jakim cudem pewną tajemnicę od razu odkryłam, ale takiego zakończenia nie przewidziałam. Czy finałowe karty kryją happy end musicie przekonać się sami, ja na pewno tego wam nie zdradzę.

Zapewniam, że jest to pozycja warta waszej uwagi i zachęcam do sięgnięcia po nią. Nie obawiajcie się, że będziecie znudzeni. Tu dzieje się naprawdę dużo, wątki zaskakują i przeplatają się z mega akcją.

Ten duet pisarek uważam za jak najbardziej udany i chętnie sięgnę po ich kolejne dzieła jeśli tylko powstaną. Wrażenia są mega intensywne, moja wyobraźnia pracowała na wysokich obrotach a serce rozpływało się w zachwytach.

Nie zwlekajcie zbyt długo, nie traćcie czasu tylko czytajcie. Zapewniam, że oczaruje was ta lektura pełna uczucia, pożądania, namiętnych scen, ale także i cierpienia jak w prawdziwym życiu, które nie zawsze usłane jest różami.

Z całego serca polecam!!!

Informacje dodatkowe o W sieci pożądania :

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-02-09
ISBN: b.d
Tytuł oryginału: W sieci pożądania
Język oryginału: Język polski
Dodał/a opinię: Izabela Hebda

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce W sieci pożądania

Kup książkę W sieci pożądania