💕Chcesz poznać najstrytsze sekrety i myśli ważnej dla Ciebie osoby?Jeśli tak,to tak książka jest idealna dla Ciebie.
💕Wypełnij ją i podaruj swojej ukochanemu/ukochanej.
💕Weź ze sobą długopis i odpowiedz na wszystkie pytania,które znajdziesz w tej książce.
💕Początkowo piszesz- kto wypełnia i dla kogo a później rozpocznij niezapomnianą podróż w głąb siebie i wypełnij go swoimi myślami odpowiadając na pytania.
💕Znajdziesz miedzy innymi:
✨Moja pierwsza myśl,kiedy cię zobaczył_m”
✨Mój ulubiony rejon Twojego ciała”
✨Co uwielbiam z tobą robić”
✨lubie twoje dziwactwa
✨najpiękniejsza historia,która znam z Twojego życia
✨Gdy cię obserwuje,najbardziej podoba mi się
……….
Mogłabym wymieniać i wymieniać…lecz warto samemu odkryć każde z pytań .
💕Mogłabym nazwać go pamiętnikiem,ponieważ zapisuje się bardzo ważne i prywatne informacje,które nigdy nie ujrzały światła dziennego.
💥Jest istnym SecretBook,dzięki któremu dasz możliwość poznania się jeszcze bliżej.
💕Dzięki niemu wyobraźnia została poruszona,by wrócić do wspomnień sprzed lat.Jest to idealny pomysł do świetnej zabawy oraz spędzenia niezapomnianego czasu.
💕Idealny prezent dla siebie i najbliższych
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2023-10-25
Kategoria: Psychologia
Barbara Dębska
Uważasz, że podejmujesz racjonalne decyzje? Jesteś w błędzie - rządzą tobą emocje! Wiesz, że czegoś lepiej nie robić, ale i tak się na to decydujesz. Zamartwiasz...
Jak długo jeszcze masz zamiar spełniać oczekiwania innych?Jak długo jeszcze będziesz spychać na dalszy plan to, co dla ciebie ważne i czego naprawdę chcesz...