Okładka książki - Wizje

Wizje

Paulina Brzezińska znaleziona w lesie trafia do szpitala psychiatrycznego. Twierdzi, że ma wizje i wie, że niedługi zostanie zamordowany człowiek, który nie będzie ostatni. Dziewczyna potrafi opisać miejsce zwłok, a na dodatek rysuje je z zdumiewającą dokładnością, jakby była na miejscu zbrodni. Tylko, że gdy popełniono ten mord ona przybywała na oddziale zamkniętym. Skąd taka precyzja u Pauliny? Czy faktycznie dziewczyna ma wizje? Kto jeszcze zginie z rąk seryjnego mordercy?

WIZJE to thriller psychologiczny, który wzbudza podekscytowanie i opowiada taką historię, że z niecierpliwością będziecie przewracać strony! Po prostu jest nieodkładalna!

Fabuła znów opowiada o Trójkącie (komenda w Częstochowie), o Pawle Wilku jako naczelniku wydziału oraz prokuratorze Janie Hejdzie. Nową postacią jest Igor Szulc vel Czarny, istny skurczybyk, którego polubiłam! Powieść jest niezależna i można czytać nie znając poprzedniej książki autorki, choć namawiam was abyście zapoznali się z jej twórczością! Warto!🔥

Ależ podobała mi się ta historia! Znajduje się tutaj wszystko co powinno się znaleźć w dobrym thrillerze. Niebywała historia, napięcie i niepewność towarzysząca do ostatniej strony! A zakończenie? Sztos! 🤯

Autorka zaserwowała mi taki rollercoaster, że do tej pory zbieram się z podłogi. Przez całą fabułę błądziłam jak dziecko we mgle, bo nie potrafiłam przewidzieć dosłownie nic! Z szeroko otwartymi oczami śledziłam akcję, która nie zwalniała ani na moment oraz zaskakiwała co chwilę! Uwielbiam czytać takie powieści!

Anna Krystaszek Brawo! 👏🔥 Czekam na kolejne książki!

Informacje dodatkowe o Wizje:

Kup książkę Wizje

Zmowa milczenia. Lenistwo
Anna Krystaszek0
Okładka ksiązki - Zmowa milczenia. Lenistwo

Urokliwa okolica - jezioro, plaża, las. Wydaje się, że nic nie może zmącić tego spokoju... W malowniczej Turawie bez wieści przepada młoda Ukrainka....

Zamknięty świat. Chciwość
Anna Krystaszek0
Okładka ksiązki - Zamknięty świat. Chciwość

Ktoś morduje włamywaczy. Jest bezwzględny wobec agresorów. Media nadały mu imię ,,Czyściciel" Grudzień 2020 roku - wieś Wygoda koło Częstochowy - Monika...