👑𝓡𝓮𝓬𝓮𝓷𝔃𝓳𝓪 𝓹𝓪𝓽𝓻𝓸𝓷𝓪𝓬𝓴𝓪👑
Władza...Czy kobieta pomimo swojej delikatności też może ją zdobyć?
Mój długo wyczekiwany patronat🤩
Cztery przyjaciółki. Cztery różne historie złączone w całość. Bohaterki to silne kobiety, które doświadczyła trudna przeszłość, ale mimo wszystko zdobyły coś bezcennego - bezwarunkową, wzajemną przyjaźń. Dziewczyny są w stanie skończyć za sobą w ogień, nie myśląc o konsekwencjach.
Mikayla - psycholog, która pragnie być bogata, dlatego jej celem są zamożni mężczyźni.
Meghan - prawniczka, zajmująca się nie do końca legalnymi sprawami, a mężczyźni to dla niej tylko przygody na jedną noc.
Adeline - terapeutka, która straciła pamięć jako dziecko w wyniku mafijnych porachunków. Los ma dla niej jednak niespodziankę i powoli zwraca jej to co wyparł jej umysł, niestety nie do końca tak jak było naprawdę.
Niki - stanowcza, dążąca do celu była agentka FBI. Jej wartości mają solidne fundamenty, których nikt nie jest w stanie zniszczyć. Dla brata poświęciła swoją karierę. Po czasie zostaje wrobiona w przestępstwa, a na pomoc w udowodnieniu, że nie ona je popełniła, przybędzie jej znienawidzony, nieziemsko przystojny były szef.
Książka to prawdziwy rollercoaster zdarzeń oraz emocji.
Nie spotkałam jeszcze tak dobrej histori, która łączy 4 zupełnie różne charaktery. Dostajemy gorące, erotyczne fragmenty, sceny niebezpieczne, wstrzymujące oddech, ale spotykamy też zwykłe ludzkie przemyślenia.
Dla mnie strzałem w dziesiątkę, było wplecenie do opowiadania wątku mafijnego. W książce nie znajdziemy typowego motywu gangsterskiego, ale coś znacznie ciekawszego. Dostrzeżemy, że w kobietach tkwi siła, pomimo ryzyka powiązanego ze światem przestępczym.
Dodaje to całej fabule nietuzinkowy styl, od którego ciężko się oderwać..
Każda z opisach kobiet ma swój urok. Każda wyjątkowa na swój sposób. Spotykamy u nich determinację, chęć walki o swoje oraz bezwględność. Wykorzystują swoje atuty, aby zdobyć władzę nad mężczyznami.
Świetnie ujęty temat podświadomego szukania miłości, pomimo niezależności bohaterek. Każda z nich, spotka kogoś wyjątkowego, który skomplikuje ich życie jeszcze bardziej.
Bardzo urzekło mnie to, iż autorki pokazały swój niepowtarzalny styl, ale idealnie powiązały to w jedną fascynująca historię.
Zakończenie...jak ktoś zna Dakotę, wie że kończy w takim momencie, że chciałoby się z frustracji walnąć książką w głowę.😂
Polecam! Nie tylko z powodu, że jestem patronką. To nie kolejna książka jakich wiele. To historia pokazująca, że my kobiety, możemy być górą.
Data wydania: 2022-03-23
Wioletta Jachym