💄💋RECENZJA PREMIEROWA💋💄
Tytuł : „Władza jest kobietą”
Wydawnictwo : Wydawnictwo SPARK
Autorki :
Charlotte Mils
Dakota Arizona
K.E.December
A.November
Dzisiejsza Premiera 💋💄💋
„Cztery przyjaciółki i cztery rożne osobowości, które łączył wspólny mianownik w dążeniu do upragnionej wolności. Tym mianownikiem była władza. Absolutna i niepodważalna. Najczęściej nad mężczyznami”
Mikayla 💄 psycholog
„Czy była zła? Nie. Ludzie nie byli dobrzy albo źli. To ich czyny takie były”
Mikayla, właśnie straciła luksusowe życie u boku przystojnego męża. Niestety do tej sytuacji i ona sama się z lekka przyczyniła i teraz musi zrobić wszystko by odzyskać poprzednie wygodne życie. Jej seksapil i pewność siebie jest jej niepowtarzalną władzą, pomimo, że w dzieciństwie przeszła przez domowe piekło…
Meghan 💄prawnik
„Chciała wymierzać karę złym i chronić bezbronnych. Jednak życie, a raczej chęć szybkiego dorobienia się, sprawiła, że pogubiła się na tyle, że zamiast skazywać potwory - pomagała je uniewinnić”
Meghan oprócz zwykłych spraw, na nieszczęście prowadzi też sprawę szemranego klienta. Obecna sprawa, mimo, że bardzo dobrze płatna, budzi w niej traumę z dzieciństwa, ale jest ktoś kto, z początku nie budzi zaufania, potem okazuje się być jej psychicznym, a może i fizycznym wyzwoleniem.
Adeline 💄terapeutka
„Ta kobieta będzie jego końcem. Był tego pewien”
Dwoje zakochanych i oddanych sobie nastolatków. Rodzinne zobowiązania, bezwzględne posunięcia. W końcu niezrozumiała tragedia i nieświadome, aczkolwiek bardzo namiętne chwile po latach. Ale co się stanie gdy odkryją prawdę o sobie???
Nikki 💄agentka FBI
„Myślałem o tym tak wiele razy, ale byłaś dla mnie jak zakazany owoc”
Tracąc pracę, w FBI, dziewczyna w inny sposób wykorzystuje swoje wyjątkowe hakerskie umiejętności, teraz to przyda się jej jeszcze bardziej, gdy okaże się, iż „były kolega z pracy”, ma za zadanie dopaść ją i aresztować. Próbując oczyścić siebie, chce przekonać do swojej niewinności także jego. Ale ich stosunki nagle stają się zgoła inne, gdy wspólnie postanawiają odkryć prawdę.
💄💄💄💄
Prolog książki wprowadza nas w aktualne życie czterech przyjaciółek. Tak różnych, a tak bliskich sobie. Ich mroczne sekrety, traumy z przeszłości, a przede wszystkim teraźniejszość, zbliża je do siebie jak nigdy wcześniej. Każda historia, niby opowiada o innej bohaterce, ale świetnie przechodzi od jednej do następnej historii. W każdej, pojawia się także, któraś z ich czterech.
Czytając o tych nieustraszonych dziewczynach i ich nietuzinkowej mocy i władzy przeżycia, chwilami miałam dreszcze, chwilami łzy w oczach a chwilami gorące wypieki na twarzy.
Gorąco polecam i jestem już teraz ciekawa kontynuacji, wspólnej, ale też każdej z przedstawionych tu historii.
Gratuluję autorkom w dniu PREMIERY❤
I jeszcze raz dziękuję Charlotte Mils - Autor za przyjemność objęcia patronatem medialnym tego kobiecego cuda❤
Data wydania: 2022-03-23
EroticBooksLover