Okładka książki - Wstrzyknę ci młodość

Wstrzyknę ci młodość

„W swoim ciele możemy zmienić już niemal wszystko(…)chirurgia plastyczna oraz medycyna estetyczna stały się niemal powszechnie dostępne”
Autorzy dostarczają nam bardzo ważnych informacji na temat chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej w 10 rozdziałach:
1.Przywracanie doznań
2.Pokochać siebie
3.Krotkie dzieje historii chirurgii
4.Cuda nad Wisłą-gdzie rozpoczęła się Polska medycyna
5.W pracy-przebieg medycyny w karierze
6.Mapa ludzkiego ciała
7.W klinice-źródło informacji o warunkach pracy chirurgów
8.Długi cień skalpela-co może się niedobrego stać w czasie chęci upiększania swojego ciała
9.Pomyłka systemowa-dlaczego się upiększamy
10.Plusy ujemne,plusy dodatnie-warto wiedzieć..

„Wstrzyknę ci młodość” jest źródłem ważnych informacji na temat chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej.Autorzy kompetentnie zebrali masę ważnych wiadomości,które pokazują różne oblicza upiększania swojego ciała.Zarowno pozytywne aspekty,negatywne oraz nieodwracalne-często skutki uboczne na całe życie.

Najbardziej wstrząsnęła mną informacja o tym,że jak raz wspomożesz swój organizm dodatkowymi „wzmacniaczami” to będziesz musiał korzystać z tego co pewien okres,by utrzymać lub zachamowaniu proces starzenia się skóry i ciała.Wszystko przez to,że nasz organizm będzie tego się domagał!Niektórzy nie są tego świadomi konsekwencji prawdy o medycynie estetycznej.Dopiero po czasie widzą tego skutki,niestety jest to za późno

Lektura zagłębia się w głęb historii naszej ludzkości w którym występowała już chirurgii.To pokazuje,że ludzi od wieków dążą do utrzymania młodości,nie zważając na późniejsze skutki

Przytoczone zostały wstrząsające przypadki złej chirurgii plastycznej w której osoby będą ponosiły konsekwencje do końca życia

Jeśli zastanawiałeś/aś się nad medycyną estetyczną bądź chirurgią plastyczną to ta książka jest dla ciebie obowiązkowa!
Warto być świadomym.Polecam

Informacje dodatkowe o Wstrzyknę ci młodość:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-01-24
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Reportaż i dziennikarstwo śledcze

Zobacz opinie o książce Wstrzyknę ci młodość

Kup książkę Wstrzyknę ci młodość