3.2.1 START
Corin twarda dziewczyna z mocnym charakterem która nie da sobie wejść na głowę. Uwielbia prędkość i wyścigi tą miłość odziedziczyla po swoim nieżyjącym ojcu .
Wróg numer 1 Johnny to jego dziewczyna obwinia za śmierć swojego taty . Ta dwójka że sobą łatwo nie ma od niepamiętnych czasów dogryzaja sobie i nawet dochodzi do bójek.
Nielegalne wyścigi które tutaj były idealnie opisywane sceny było czuć w nich niebezpieczeństwo i szybkość ❤ Szybkie samochody no i ukochany motor ❤
Niebezpieczne towarzystwo w tej książce niektórzy bohaterowie na prawdę dali nam dawkę adrenaliny momentami sama krzyczałam ale jak , dlaczego , to nie możliwe. ‼‼ Zachowanie pewnych postaci wbijalo mnie w fotel i przezywalam tą książkę całą sobą ❤
Dawka emocji to co tutaj autorka nam zagwarantowała wielki szacunek za tak znakomicie rozpisanie nam tej historii nawet przez moment nie mogłam oderwać się od książki ciągle coś się działo i mój licznik z każda strona wybijal większą liczbę prędkości wyscigu.
Wyścig tak na prawdę trwa od 1 do ostatniej strony książki. A na pytanie czyje serce ucierpi najbardziej musicie przekonać się sami ..
Ta historia wprowadziła mnie do innego świata za co autorce jestem mega wdzięczna. Debiut który nam zagwarantowała to niezła prędkość A ja już czekam na kolejną książkę ❤
Corin dziewczyna która swoim pazurem mnie rozkochala w sobie ❤
Porzadanie i sceny seksu nie są tutaj przesądzone i czyta się to z lekkością i przyjemnością.
Jest to książka z moim pierwszym patronatem i jestem mega dumna bo książkę powinna być obowiązkowa dla każdej miłośniczki ksiazkowych mocnych wrażeń .
Zarezykujsz i weźmiesz udział w.tym wyścigu?
Data wydania: 2020-09-30
Język oryginału: Polska
Paulina Grudzińska
Kiedy kochasz całym sercem… Kiedy jesteś gotowa zmienić wszystko, by żyć w szczęściu i w miłości. Kiedy twój świat nagle się wali, a ty uświadamiasz...
Erick to przystojny i bogaty właściciel sieci hoteli na Hawajach, który wykorzystując swój wdzięk, uwodzi kobiety. Prawda jest taka, że nie ma do nich...