Ci, którzy znają i spodobało im się "Piętno Katriny" będą usatysfakcjonani i na pewno się nie zawiodą.
Dalsze losy Amy. Dziewczyny o nadzwyczajnych zdolnościach. Dziewczyny, która całkiem przypadkiem poznała Igora i która dzięki swojej wizji uratowała mu życie. Czy to przypadek, że chłopak pochodzi z Czarnobyla? Miejsca do którego ona od dawna planowała wyruszyć?
Ale nie tylko on stanie na jej drodze. Pojawi się też Ewa. Była zakonnica. Dlaczego odeszła z zakonu? Czy naprawdę w tym miejscu nie jest tak, jak wszyscy myślą? Jakie sekrety skrywają mury zakonu? (Powiem Wam, że ja będę chciała troszkę poczytać na ten temat gdyż ten temat bardzo mnie zaintrygował 🤔.)
Noi pojawią się też bohaterowie z pierwszej części. Jaką rolę odegrają ?Czy mały Markus zostanie zrozumiany przez matkę? Czy Rebeka poradzi sobie z tym, co usłyszy od Amy? Czy przeczucie tej pierwszej się sprawdzi? Czy to możliwe by Amandzie groziło śmiertelne niebezpieczeństwo?
Pełno pytań, wiem. Ale żadne z tych pytań nie zostanie bez odpowiedzi.
Książka jest rewelacyjna. Autorka umiejętnie buduje napięcie. Do tego bohaterowie, których albo się kocha albo nienawidzi.
I ta końcówka, która mnie zszokowała i złamała moje serce. Końcówka, po której siedziałam oniemiała próbując zrozumieć to, co właśnie przeczytałam
Jeżeli jeszcze nie znacie tej serii to ja z czystym sumieniem Wam ją polecam.
Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2022-03-23
Anonim2414
Potwierdziła się znana od wieków prawda, że los każdego człowieka to przynajmniej jedna książka.
Kiedy pod koniec życia nadchodzi czas podsumowań, nie każdy jest gotów zaakceptować ich wynik. Malwina nie potrafi pogodzić się z przeszłością....
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą...
Wydać wyrok i się ulotnić jest łatwiej, wina jakby mniejsza, można z nią żyć.