Zabójczy duet
Lauren nie miała szczęścia w życiu. Całe trzy lata spędziła w rodzinie zastępczej u państwa Remerów. Dla dziewczyny ten pobyt był udręką.
Dom powinien być bezpieczną przystanią , ale jak to bywa, to nie zawsze tak jest.
Rodzina Romerów przyjmuje pod swój dach kolejnych podopiecznych. Decydują się na to tylko dlatego, aby otrzymać pieniądze. Nie obchodzi ich to co się dzieje wewnątrz domu.
W domu mieszka też Tomas jest on okrutny, prześladuje i dręczy innych, ale rodzice nic nie mówią. Dlaczego? 🤔
Pewnej zimnej nocy dziewczyna postanawia uciec i nigdy nie wrócić. Czy jej się to uda? 🤔
Dziewczyna poznaje Cole'a. Jest on 30 letnim mężczyzną i na dodatek niebezpiecznym człowiekiem. Czy Lauren grozi niebezpieczeństwo? 🤔 Czy Cole jej coś zrobi? 🤔 Czy może ona będzie mu do czegoś potrzebna? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖.
"Mafijny romans w zimowej scenerii."
"Zemsta najlepiej smakuje zimno"
Następna książka od Kingi, na której się nie zawiodłam.
Historia momentami była bardzo smutna.
Książka jest napisana dobrze, czyta się ja szybko, wciąga od pierwszej strony.
Okładka też przyciąga wzrok. Podczas czytania ta powieść wywołała we mnie różne emocje takie jak żal i smutek. Nikt nie powinien przechodzić tego, co Lauren. Życie jej nie oszczędzało.
Polecam Wam przeogromnie ta powieść ❤️
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚.
Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.
Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2023-02-08
Patka96x
Nie wierzyłam, że Dylan odwzajemni moje uczucia. Postanowiłam więc o nim zapomnieć. Poznałam Paula. Zaręczyłam się i planowałam ślub jak z bajki. ...
On tu rządzi. Mystic #1 Gdy po raz pierwszy zobaczyłam Jamesa Collinsa, wiedziałam, że powinnam trzymać się z dala od tego mężczyzny. Było w nim coś...