Okładka książki - Zaczarowana zima w Olszowym Jarze

Zaczarowana zima w Olszowym Jarze

Spokojnie, ciepło, z nutką nostalgii. Opowieść o magii świąt, utraconej przez lata dorosłości i przemijającego czasu. O tym, że niekiedy wystarczy krok i można ponownie odnaleźć światło w zaczarowanym okresie zimy, kiedy stary rok kończy panowanie, a nowy powoli zbliża się do drzwi.

Zatem otulona słodką opowieścią, podziwiałam świat wykreowany przez Panią Joannę. W książce jest cała gama uczuć rodzinnych, przyjacielskich i rozkwitającej miłości, a ja jako niepoprawna istota, lubię bardzo czytać o szczęściu innych. Zawsze trzymam kciuki i kibicuję ludziom, którzy wstępują na drogę szybkiego ruchu, z polnej drogi powolnego poruszania się po świecie emocji.                                                   Za sprawą książki, mam ochotę na spędzenie kilku dni, w takim zaczarowanym domku z ukochanym.

Słowo od Autorki „Mam nadzieję, że Wam też poprawi nastrój i choć na chwilę pozwoli zapomnieć o tym, co złe i podłe”.

To opowieść rodzinna, a tworzą ją ludzie, których łączą lub nie więzy krwi. Często są to nitki wzajemnej sympatii (bardzo grube) wzajemnej życzliwości i potrzeby dzielenia się dobrymi skrawkami życia.

Jest czarownie, prosto, delikatnie.                                                                                                                    Jest też opowieść o marzeniach, które należy spełnić, aby czuć się „dokończonym”.

Poznajcie Weronikę, kobietę z wielkim talentem i empatią. Zabierze Was w podróż do krainy świąt.

Empikgo e-book

Kup książkę Zaczarowana zima w Olszowym Jarze

Strefa tajemnic
Joanna Tekieli 0
Okładka ksiązki - Strefa tajemnic

Marcin to młody chłopak, który uważa, że świat jest pełen spisków. Bezwzględni ONI kierują życiem zwykłych ludzi, szpiegują, kradną pomysły, manipulują...

Moc krwi
Joanna Tekieli 0
Okładka ksiązki - Moc krwi

Tej jesieni Kraków nie zazna spokoju. Jego żywiołem jest noc. To właśnie wtedy przemierza ulice Krakowa, szukając kolejnej ofiary. Potwór. Bestia. Wampir...