Wyjazd przyjaciółek na Seszele miał być zwyczajny, a plan na to był prosty: odpoczynek i zabawa.
Jednak przypadkowe spotkanie Esme i Kurta troszkę zmieniło początkowy zamysł na wakacje. Ich znajomość szybko przerodziła się w namiętny i pełen emocji dwutygodniowy romans.
Czy na tym się on zakończy?
Czy uczucie zakorzeniło się w sercach na dłużej?
Czas miał to zweryfikować...
Doszło do tego, gdy Esme okazała się być pracownicą ojca Kurta.
Czy dawne uczucie wróci?
Jakie tajemnice skrywa czas? Co się stanie, gdy dwa serca znowu zabiją mocniej?
Na początku nie mogłam wkręcić się w lekturę, ale po spotkaniu i bliższym poznaniu głównych bohaterów totalnie się to zmieniło i z chęcią kontynuowałam czytanie. Historia wciągnęła mnie całkowicie, nie mogłam się od niej oderwać, nawet późno w nocy 🙈
Spodobała mi się kreacja bohaterów oraz to w jaki sposób Kurt próbował zacząć relacje z Esme na nowo.
Do tego, postaci drugoplanowe dodawały tu jeszcze większej dawki emocji. Dzięki temu nie nudziłam się nawet przez moment a czas spędzony z książką, był czasem przyjemnym.
Cała historia nasycona miłością, namiętnością, emocjami i pewną tajemnicą. Idealnie ukazane zostały konsekwencje tego, co się dzieje, gdy zabraknie szczerej rozmowy.
Mogłoby wydawać się, że to zwyczajna historia, ale nic bardziej mylnego. Był śmiech, wzruszenie i łzy.
Gdy wszystko wydawało się być na dobrej drodze, zwrot akcji, który zafundowała nam autorka, pokrzyżował plany bohaterów, a mnie prawie doprowadził do zawału. Jeszcze nie zdążyłam się otrząsnąć po nim, to dołożona została kolejna informacja. No takiego szoku to dawno nie przeżyłam podczas czytania, ale jakże to było cudowne ❣️
Nie ma co tu dużo pisać...
To trzeba przeczytać ❣️ 🖤
Bardzo polecam 🖤
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-11-25
zaczytanarysowni
Adrenalina, niebezpieczeństwo, pasja, namiętność. Corin to pewna siebie dziewczyna, która nie zawaha się użyć pięści i skopać tyłek przypadkowemu...
Kiedy kochasz całym sercem… Kiedy jesteś gotowa zmienić wszystko, by żyć w szczęściu i w miłości. Kiedy twój świat nagle się wali, a ty uświadamiasz...