Okładka książki - Zakazana arabska miłość

Zakazana arabska miłość

💖„Zakazana arabska miłość” to historia nasycona wieloma prawdziwymi opowieściami młodych osob(i nie tylko),którzy są gejami.W tym kraju lepiej się do tego się nie przyznawać.Konsekwencje płynące z bycia gejem spadają nie tylko na tą osobę,ale również na całą rodzinę. Czytając,nie dowierzałam jak bardzo potrafi być okrutny świat i osoby,którzy karają za inność seksualną i jak bardzo są okrutni. Emocje przelewają się z każdą stroną,rozdziałem i słowem. Czułam je całą sobą,bo autor wspaniale prowadzi fabułę,by czytelnik w pełni mógł poczuć emocje bohaterów.

💖Powieść pokazuje brutalny obraz arabskiego świata z czterech ścianach.Nikt o tym głośno nie mówi,bo każdy boi się kary.Często za niewinność osoby ponoszą śmierć,bo w żaden sposób prawo nie mają szans na obronę.Robią co chcą,i w taki sposób jak lubią,by ofiara zaznała krzywdę!

💖Każdą książkę autora warto poznać-także „Zakazana arabska miłość”,ponieważ niosą ze sobą prawdę,prawdziwe historie,emocje i momenty wyciskające łzy przy poznawaniu trudnych momentów z życia bohaterów.Warto je poznać i spojrzeć inaczej na świat arabskich zasad i wierzeń.

💖Nie wahajcie się przed sięgnięciem po tą książkę-warto być świadomym,tego o czym się nie mówi,choć duża ilość osób zmaga się z karami i krzywdami z rąk innych osób.
💖Czytajcie-gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Zakazana arabska miłość:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2025-06-03
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Zakazana arabska miłość

Kup książkę Zakazana arabska miłość

Sekrety arabskich kurortów
Marcin Margielewski0
Okładka ksiązki - Sekrety arabskich kurortów

Praca rezydenta turystycznego w krajach arabskich wydaje się pozbawiona wad. Podróże, piękne miejsca, niekończące się wakacje, a w dodatku jeszcze za to...

Niewolnicy
Marcin Margielewski0
Okładka ksiązki - Niewolnicy

Kraje arabskie fascynują bogactwem, zachwycają kulturą, uwodzą gościnnością, ale mają też ciemną stronę, którą starają się ukryć przed światem. Gdzie...