Okładka książki - Zakazani. Niepożądane uczucie

Zakazani. Niepożądane uczucie

♣️♣️♣️♣️ Recenzja ♣️♣️♣️♣️

Joanna Maziarek " Zakazani. Niepożądane uczucie "
@joannamaziarekstronaautorska

Wydawnictwo : Dlaczemu
@_dlaczemu

♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️

" Pociąg, zwany moim życiem, pędził w kierunku totalnej katastrofy, a ja nie wiedziałam, jak go zatrzymać..."

" Zakazani. Niepożądane uczucie " Ta historia, jest pełna namiętności, tajemnic i nieoczekiwanych zwrotów akcji.. Czytelnik jest wciągnięty w emocjonalną wirówkę i trzymany w napięciu aż do samego zakończenia..

Nie jest to historia, w której wszystko jest oczywiste..
Opisy miejsc i emocji są tak realistyczne, że czujemy się, jakbyśmy byli tam razem z nimi..
Ta historia pokazuje, jak silne emocje i wewnętrzne konflikty mogą wpływać na nasze decyzje i relacje z innymi..

Styl autorki tego jest naprawdę interesujący.. Od samego początku do końca, autorka używa dynamicznego stylu pisania, który trzyma czytelnika w napięciu.. Opisy miejsc i sytuacji są bardzo obrazowe, co pomaga nam poczuć się, jakbyśmy sami tam byli.. Autorka umiejętnie buduje napięcie i tajemnicę, co sprawia, że nie możemy się oderwać od tej historii.. Przeplata także wewnętrzne konflikty i emocje głównych bohaterów, co sprawia, że możemy się z nimi utożsamić.. Wszystko to razem tworzy fascynującą opowieść, która trzyma nas w napięciu do samego końca..

Jeśli chodzi o emocje i bohaterów w tej historii, to jest naprawdę fascynujące.. Bohaterowie rozwijają się emocjonalnie i jak ich relacje ewoluują wraz z postępem fabuły..

Mamy główną bohaterkę, Chelsea Fox, która na początku jest pewna siebie, skupiona na imprezach i zakupach..
Ale w miarę rozwoju fabuły, zaczyna doświadczać zmian emocjonalnych i staje przed trudnymi wyborami..
Jej uczucia do Lee Ainswortha, brata jej ojczyma, stają się coraz silniejsze, co prowadzi do konfliktów zarówno w jej rodzinie, jak i w społeczeństwie..

Lee również jest ciekawym bohaterem, który musi zmierzyć się z własnymi ograniczeniami i uprzedzeniami..
Ich relacja ewoluuje w miarę postępu fabuły, a my możemy obserwować, jak zmieniają się ich emocje i jak próbują znaleźć swoje miejsce w tym skomplikowanym świecie..
To naprawdę intrygujące studium charakterów i emocji..

" Nie czułam się, jakbym patrzyła na swojego wujka, tylko na nieznajomego przystojniaka, którego chętnie poderwałabym..."

Chelsea Fox to młoda kobieta, która uwielbia imprezować i robić zakupy..
Jej życie jest pełne luksusu i wygodnego stylu życia, ponieważ jest rozpieszczana przez matkę i ojczyma.. Jest bardzo egoistyczna i nie przejmuje się zbytnio innymi ludźmi..
Jednak wszystko się zmienia, gdy zaczyna odczuwać coś więcej do Lee Ainswortha, brata jej ojczyma.. Ich relacja przekracza granice przyjaźni, a Chelsea decyduje się podążać za tym uczuciem..

Niestety, ich związek spotyka się z oporem ze strony społeczeństwa i rodziny.. Muszą zmierzyć się z uprzedzeniami i własnymi wewnętrznymi konfliktami..

Czy zdecydują się walczyć o swoje szczęście, pomimo przeciwności losu? Czy pozwolą, aby uprzedzenia ich rozdzieliły?

Informacje dodatkowe o Zakazani. Niepożądane uczucie:

Kup książkę Zakazani. Niepożądane uczucie

Test na ojcostwo
Joanna Maziarek0
Okładka ksiązki - Test na ojcostwo

Hayley Toole, jak każda młoda dziewczyna, ma swoje marzenia, na które odkłada każdy cent. Jednak jedna szalona impreza, na której poznaje przystojnego...

Test na przywiązanie
Joanna Maziarek0
Okładka ksiązki - Test na przywiązanie

Nikt się nie spodziewał, że Chad Kennedy ukrywa przed światem i przyjaciółmi… żonę i dziecko. Kiedy jego sekret wychodzi na jaw, w kręgu Digital...