⚜Jest to cudowna i pełna ciepła historia,która przenosi czytelnika do gorącego Dubaju.
Tam zostajemy wrzuceni w zakazaną relację,która z góry skazana jest na porażkę.Bo nie da się walczyć z tradycjami,zasadami i nakazami rodziców,którzy planują dzieciom przyszłość.Oprócz rozwijającego się uczucia pomiędzy bohaterami możemy z nimi zwiedzać piękne miejsca w Dubaju,które oszałamiają swoim wyglądem i wielkością.Dzięki opisom spokojnie mogłam je sobie wyobrazić.Jest przepych,nowoczesność oraz miasto o stu twarzach.
⚜Przybliżone są również zasady panujące w rodzinie muzułmańskiej.Spotkania przyszłych małżonków,relacje nowożeńców jak również pragnienie poczucia prawdziwego uczucia.
Skrywane tajemnice przeszłości rozbudowały fabułę sprawiając,że historia staje się nieodkładana!
⚜Książka jest obrazem walki z zasadami,kulturą i swoim sercem,które chce kochać tą jedyną.Czy uda się bohaterom stawić czoło przeciwnościami losu?O tym przekonacie się sięgając po lekturę.
P O L E C A M
Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2024-04-23
Barbara Dębska
Rozgrzej serce w greckim słońcu Emilia nie wierzy w miłość. Po tym jak ojciec odszedł do innej, mama wychowała ją sama. To ona nauczyła dziewczynę, że...
Kiedy życie staje się zbyt ciężkie, czasem wystarczy jedno wspomnienie, by odnaleźć drogę do siebie. Kinga przez lata żyła w cieniu przemocy. Choć rozwód...