Okładka książki - Zapłata patronujemy

Zapłata

Tom 2 cyklu Wycena

"I tak, oczywiście, poznałam cię w dziwnej sytuacji, ale teraz mam wybór i jestem świadoma tego, co robimy. I owszem, może to jakiś rodzaj uzależnienia, ale też pasji, namiętności, bezpieczeństwa i zaufania, które budujemy. Nie widzisz tego?"

💍💍💍

Nasączona emocjami, które wyzierają z każdej ze stron.

Emanująca nadzieją, która zostaje wydana na wiele prób.

Naznaczona intrygami i tajemnicami, które wpływają na przyszłość.

"Zapłata" to powieść pełna niespodziewanych zwrotów akcji. Mnóstwo w niej podstępów, sekretów, wodzenia za nos. Autorka w doskonaly sposób dawkuje emocje czytelnikowi. Uwierzcie, że ich tu nie brakuje. Każda przewrócona strona jest nimi nasączona.

To, co tutaj się wydarzyło, przerosło moje najśmielsze oczekiwania! A zakończenie 🤯 Takiego w zupełności się nie spodziewałam. Do tej pory zbieram szczękę z podłogi i dochodzę do siebie, bo to, co się tu wydarzyło to jakieś szaleństwo 🙈

Cossie i Gabriel to taki duet, którego nie da się nie lubić. Charakterni, wyraziści, idealni. Kochają się i się nienawidzą. Przyciągają i odpychają. W jednej chwili są gotowi skoczyć za sobą w ogień, w drugiej nie chcieliby mieć ze sobą nic wspólnego. Między nimi aż iskrzy. Nie tylko z namiętności i pożądania... Mówię Wam - całkowity rollercoaster, od którego nie sposób się oderwać.

Momentami jest romantycznie i sielankowo.

Momentami mrocznie i niebezpiecznie.

Szczególnie, gdy chodzi o świat polityki, który rządzi się swoimi prawami. Ten świat jest bezwzględny, brutalny. Tu nie ma taryfy ulgowej. Tu trafia się w słabe punkty przeciwników. A Gabriel niestety taki punkt posiada. Ale jeśli chce zostać gubernatorem, musi chronić nie tylko siebie, ale także Cassie. Musi także liczyć się z tym, że nie każdemu można ufać. Tu każdy każdemu patrzy na ręce. Tu królują intrygi, kłamstwa i złe intencje.

Czy Gabriel osiągnie swój cel?

A może zostanie przechytrzony?

"Zapłata" to niezwykle emocjonująca powieść. Fabuła wciąga od pierwszych stron. Przeraża, zaskakuje, ale także rozpala do czerwoności i przysparza o dreszczyk na plecach. Autorka stworzyła historię, którą czyta się z zapartym tchem, a lekkie pióro sprawia, że przez całość niemal się płynie.

Jeśli lubicie takie powieści to koniecznie siegnijcie po "Wycenę" i "Zapłatę".

Gorrrąco polecam 🩷

Informacje dodatkowe o Zapłata: