Bardzo podobało mi się to, że główny bohater prowadzi jakoby ze mną/czytelnikiem dialog. Nie pamiętam, żebym z czymś takim spotkała się w książce. Dlatego jest to pod tym względem bardzo oryginalny zabieg, przez co książka jest inna niż wszystkie. W pozostałych częściach serii również mamy z tym do czynienia. Autorka w dowcipny i sarkastyczny sposób przybliża nam to, co myślą faceci, czy są zdolni do uczuć. Osobiście mnie zastanawiało: jak autorce jako kobiecie, udało się tak świetnie wcielić w męską postać i opisać jego uczucia? Nie mam pojęcia, ale wyszło świetnie. Powieść aż kipi od emocji, humoru i scen łóżkowych. Nawet nie spodziewałam się, że polubię seksistę, dupka i seksoholika, jakim jest Drew Evans - totalne zaskoczenie! Zaplątałam się i zdecydowanie mam ochotę na więcej!
"... jeśli coś jest zbyt łatwe, nie jest warte zachodu."
Informacje dodatkowe o Zaplątani:
Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2015-03-04
9788379883462
izabela81
To prosta, męska logika: jeśli kobieta jest wściekła, znaczy, że jej zależy. Jeśli jakiś facet jest w związku, a lasce nie chce się nawet na niego wrzeszczeć, gość ma przerąbane. Obojętność jest kobiecym pocałunkiem śmierci. To odpowiednik męskiego braku zainteresowania seksem. Jeśli tak jest - to koniec. Po związku.