PRZEDPREMIEROWA RECENZJA PATRONACKA
Keylynn Soyer vel Eden Whiteman, znana pisarska poczytnych romansów, odmieniona wizualnie, po piętnastu latach, powraca do swojego rodzinnego miasteczka, by zmierzyć się ze swoją przeszłością i odzyskać najbliższą jej osobę - jej przyjaciela, wybawcę i kogoś kogo kochała całym swoim młodzieńczym sercem - Nathaniela Westwood’a.
Niby w jej powrocie do Doomcreck, nie ma nic dziwnego, gdyby nie fakt, że nakłoniły ją do tego sny, a raczej jej przyjaciółka Sky, ( zmarła żona Nate’a), która tak realistycznie błaga ją o powrót, sny który nie tyko przywołały wspomnienie pięknych chwil, ale także tych okrutnych i bolesnych.
Zmieniona już jako Eden, mimo to ma nadzieję, że ON ją rozpozna , jednak okazuje się, że aby do niego dotrzeć, droga okaże się być równie przyjemna co wyboista.
Lecz Eden, nie spodziewa się nawet, kto pomoże jej w tej misji, tak podniecającej, a zarazem przerażającej, a której powodzenia nikt nie może być pewien, a szczególnie gdy prawda miesza się z kłamstwem, a kłamstwo może okazać się pożegnaniem na zawsze, ale tak na prawdę nie do końca wiadomo kogo...ale niestety, gdy wszystko wydawać by się mogło być na dobrej drodze - koszmar z przeszłości powraca...
To już trzecia książka autorki, którą miałam przyjemność przeczytać i niezmiennie jestem zachwycona jej unikalnym stylem pisania.
Niesamowita historia, wyraziści bohaterowie i ci główni i ci drugoplanowi.
Całość pisana z perspektywy głównej bohaterki, więc dla mnie jeden minusik to, to, że do końca nie znamy prawdziwych odczuć głównego bohatera. Pełne humoru dialogi ( uwielbiam przyjaciółkę Eden ), kąśliwości ( córka Nathana, to jest dopiero aparatka ), erotyzm i magia uczuć, wkomponowana w pikantne momenty, których tu trochę jest, a które pobudzą na pewno waszą wyobraźnię.
No i momentu wzruszeń i bezsilności, nie powstrzyma Was przed uronieniem łezki.
Reasumując „Zapomniany mężczyzna” to mieszanka niesamowitych emocji, bezgranicznej namiętności, niezrozumianego przyciągania przesyconego erotyzmem, okraszona sporą dawką humoru, ale też naznaczona bólem i tragicznymi wspomnieniami z przeszłości.
Pięknie dziękuję autorce I.M.Darkss i wydawnictwu Videograf za możliwość objęcia Payronatem tej cudownej książki !
Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2021-08-10
EroticBooksLover
Łapię go za włosy, nie dbając o delikatność i pogłębiam pocałunek. Czując ten smak, jęczę zachłannie w jego usta.
Kiedy Ava przyłapuje swojego chłopaka na zdradzie, ma wrażenie, że cały jej świat się zawalił. Przewrotny los sprawia jednak, że dziewczyna spotyka Marcusa...
On sądzi, że szczęście jest tylko chwilowym złudzeniem, a miłość okrutnym żartem. Ona będzie chciała to zmienić. Amara po latach spędzonych w...
Jego oddech owiewa moją skórę, zanurzając mnie w milionie cudownych doznań. Pragnienie, rozkosz oszołomienie rozpalają mnie i mkną do każdego fragmentu mojego ciała.