Q: Czytaliście już najnowszą powieść Natalii Sońskiej, kończącą serie Zakopiańską?
Mi udało się skończyć ją kilka dni temu, ale dopiero teraz mam okazje Wam o niej opowiedzieć. O ile było o niej dużo zachwytów, to dla mnie ta książka była zwyczajnie poprawna. Nie miała w sobie takiej iskierki, która przekonałaby mnie do siebie o wiele bardziej.
Na początku toksyczny związek Rafała i Pauliny denerwował mnie do granicy możliwości. Zachowanie kobiety, było dla mnie w niektórych sytuacjach zupełnie nie zrozumiała.
Ostatecznie po przebrnięciu przez pierwszą połowę naprawdę się wciągnęłam. Poznajemy bliżej Bartka, który swoją drogą jest moją ulubioną postacią z całej tej książki!
Im bliżej końca tym lepiej się bawiłam, a ostatnie rozdziały były cudowną i niezapomnianą przygodą, która wynagrodziła wszystkie początkowe bóle.
Idealna lektura, na świąteczne wieczory!
7⭐
Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2021-10-27
Nikola Kowalska
Rozgrzej się herbatą z miodem… czujesz, jak pachną pomarańcze i goździki? Hanna to nowoczesna kobieta, która poświęca wszystko budowaniu kariery...
Gorąca, malownicza Prowansja. Lawendowe pola odurzające swoim zapachem i winnice pełne dojrzewających winogron. Brzmi jak raj na ziemi? To tu wakacje...