💐„Zauroczenie” to niesamowita historia rodziny,która za sprawą jednej decyzji otwiera rany sprzed lat oraz wspomnienia z przeszłości,które nadal bolą.Dla rodziców szczęście dzieci jest bardzo ważne.Każdy ich sukces cieszy,a budowane związki napawają nadzieją na lepsze.I te działania widzimy na przykładzie Matyldy i Ady.
💐Powieść jest obrazem relacji rodzinnych,nieprzepracowanej krzywdy sprzed lat,rozwijających się relacji oraz nadopiekuńczości niosących konsekwencje.Każdy szczegół tej historii spójnie tworzy elektryzującą fabułę.
💐Niegodziwa przyjaciółka chcąca osiągnąć swój cel,bezinteresowna pomoc,rozpadające małżeństwo czy odnalezienie osoby z przeszłości sprawia,że losy bohaterów stają się coraz bardziej zawiłe. Emocje buzują i przeżywamy je wraz z bohaterami.
💐„Zauroczenie” jest dowodem na to,że nie jest to miłość,tylko początek tworzącego się uczucia.Trzeba o nie walczyć,by zbudować coś prawdziwego.Może ono zmienić się w tą jedyną miłość lub być tylko na chwilę.
💐Powieść to idealna książka dla każdego, kto lubi poznawać tajemnice przeszłości,walkę o dobro swoich dzieci,rozpoczęcia nowego rozdziału życia po rozstaniu bądź zobaczenia tego,co nie robić w związku,aby nie stracić ważną dla siebie osobę.Zakończenie sugeruje kontynuację i na to ogromnie czekam,bo w życiu bohaterów jest mnóstwo niedokończonych spraw.
💐Czytajcie-gorąco polecam 📖
Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2025-04-23
Barbara Dębska
Czy można oszukać przeznaczenie? Czy rodowa skaza może ujawnić się w czasie najpiękniejszych świąt w roku? W rodzinie Zosi wszystkie kobiety zakochiwały...
Znana aktorka Amelia Diamond, a w prywatnie Sylwia Nowak, zbudowała życie doskonałe. Podziwiają ją tysiące kobiet. Ma wszystko. Urodę, sławę, kochającego...