Okładka książki - Zazdrosny sąsiad

Zazdrosny sąsiad

Tom 3 cyklu Rodzeństwo Mach

"Zazdrosny sąsiad" Magdalena Szponar Wydawnictwo NieZwykłe to trzeci tom cyklu "Rodzeństwo Mach". Jak tylko zobaczyłam zapowiedź z datą premiery ,nie mogłam się doczekać aż poznam historię Bartosza . Uwielbiam całą szaloną rodzinkę Machów. Czytając czułam się jakbym do niej należała. Książkę pochłania się wszystkimi zmysłami ,nie mogąc odłożyć czytania na później . Ta seria skradła moje czytelnicze serce .I już z niecierpliwością czekam na kolejną część i historię najmłodszego z braci .

"Przez chwi­lę mo­gli­śmy uda­wać, że wszech­świat zmie­nił zda­nie i stał się nam przy­chyl­ny. Choć przez chwilę ".

Dominika Laska ucieka do Gdańska ,aby wyleczyć swoje zranione serce. Tyle lat czekania na tę jedną noc w końcu się spełniło . Niestety z samego rana nie było sielanki i powtórki ,ponieważ Bartosz uciekł . Zraniona kobieta przyrzeka sobie zapomnieć o Machu i zawalczyć o swoje szczęście z dala od niego . Musi tylko wytrwać na weselu brata Bartosza . I tutaj ma nadzieję na pomoc Olafa , kolegi z pracy, który ewidentnie chciałby stworzyć z nią inną relację niż tylko koleżeństwo. Kiedy Bartek na weselu widzi Dominikę z innym uświadamia sobie jak wiele stracił . Mężczyźni z rodziny Mach tak łatwo nie odpuszczają ,dlatego mężczyzna postanawia zrobić co tylko możliwe ,aby odzyskać Domi . Jak myślicie czy przeprowadzka do Gdańska i mieszkanie po sąsiedzku z dziewczyną przyniesie efekty ? Czy Dominika ulegnie przystojnemu sąsiadowi ? Czy wyjawnione przez Bartka tajemnice nie zniszczą jego planu ? Czy tą dwójka ma szansę na związek ?

"Każdy z nas w końcu potrzebował poczucia,że ma kogoś, na kogo może bezwzględnie liczyć . Kogoś ,kto nas nie oceni, tylko wysłucha."

Jesteście ciekawi jak potoczą się losy bohaterów? Jeśli tak koniecznie zabierajcie się za lekturę . Rodzinki Machów nie da się nie lubić , ja ich uwielbiam . Autorka stworzyła historię,która bawi i pozwala oderwać się od trosk i rozterek codziennego życia .Dostajemy tu też lekcję, że w życiu trzeba walczyć o swoje. Nikt za nas tego nie zrobi . Do szczęścia potrzebne są nie tylko uczucia ,ale też świadomość ,że ta druga osoba jest w stanie znieść i zrozumieć niektóre sytuacje.

Informacje dodatkowe o Zazdrosny sąsiad:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-08-23
ISBN: 9788383208329
Dodał/a opinię: Kumbrysia

Zobacz opinie o książce Zazdrosny sąsiad

Kup książkę Zazdrosny sąsiad

Wbrew regułom
Magdalena Szponar0
Okładka ksiązki - Wbrew regułom

Gorący romans biurowy w samym sercu Trójmiasta! Dwudziestopięcioletnia Róża Czarnecka żyje w świecie erotycznych fantazji. I tak się składa, że główną...

Kiedy zgaśnie słońce
Magdalena Szponar0
Okładka ksiązki - Kiedy zgaśnie słońce

Małomiasteczkowy kowbojski romans z motywem samotnego ojca. Alexandra Cloverly jest nauczycielką w Marble Falls Independent School. Uczy tam sześcioletnią...