Okładka książki - Żelazna zagrywka

Żelazna zagrywka

Tom 4 cyklu Żelazne serca

Nikolai Antonov nienawidzi mieć długów. On woli, by ktoś miał je u niego - wtedy może się wykazać i  pokazać swoje mroczne oblicze. Tym razem niestety musi spłacić dług zaciągnięty u Isaaca Collinsa. Będą kwita, kiedy Nikolai odnajdzie jego narzeczoną, która dziwnym trafem mu uciekła. Już wkrótce Nikolai wyruszy na polowanie. Młoda i słaba kobietka jest przecież łatwym celem, prawda? Wszystko powinno pójść jak po maśle. No właśnie, powinno. Jednak coś idzie nie tak i to właśnie u swej ofiary będzie miał zaciągnięty dług, który w trybie natychmiastowym będzie musiał zostać spłacony, bo tak zażyczy sobie ONA.
   Rosalyn Llwellyn to młodziutka kobietka, która urodziła się w mafii. Zna zasady, co nie znaczy że je respektuje. Bunt narasta aż wszystko strzela niczym korek od wzburzonego szampana. Stawia wszystko na jedną kartę i ucieka. Tyle, że nie cieszy się zbyt długo wolnością, bo znalazł ją sam Antonov.
    Jaką formę spłaty długu zażyczy sobie Rosalyn? Co zrobi Nikolai postawiony pod ścianą? Jak tą szaloną decyzję przyjmie Maxim? Co na to Isaac i ojciec Rozy?

Uwielbiam tą serię. Każdy tom pochłaniałam wręcz z prędkością światła. Wciągnął, mielił i wypluwał a potem kazano czekać na kolejną część. Na czwartą czekałam z niecierpliwością, bo bardzo intrygował mnie Nikolai.
    I już na wstępie mogę powiedzieć, że autorka kolejny raz zabrała mnie na szaleńczą wycieczkę. Pełną ryzyka, niebezpieczeństwa, widma śmierci ale także pazura, ironii i ognia. Erotyzmu, który pobudzał wyobraźnię. Doskonała kreacja bohaterów pierwszoplanowych wręcz hipnotyzowała. Podziwiałam odwagę, determinację, wolę walki a także pazur, ironię i troskę głównej bohaterki. Jak również charakter Nikolaia, który zyskiwał po każdej kolejno przekręcanej kartce.
 Dynamiczna akcja nie pozwalała na nudę a nieprzewidywalność powodowała, że co rusz podskakiwałam do góry. Genialne wątki, które zostały rozbudowane. Podczas czytania wyobraźnia szalała. Czułam się tak, jakbym była naocznym świadkiem tych wszystkich wydarzeń. Tych pięknych, romantycznych, rozgrzewających a także przerażających i niezwykle okrutnych.

Polecam

Współpraca: Wydawnictwo NieZwykłe

Informacje dodatkowe o Żelazna zagrywka:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2021-12-29
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Zobacz opinie o książce Żelazna zagrywka

Kup książkę Żelazna zagrywka

Spróbuj mi zaufać
Agata Polte 0
Okładka ksiązki - Spróbuj mi zaufać

Historia przyjaciela bohaterów Prostego zakładu i Prostej zemsty! Dennis Wright to wiecznie uśmiechnięty chłopak, który skrywa parę sekretów i lubi wyzwania...

Prosta zemsta
Agata Polte0
Okładka ksiązki - Prosta zemsta

Kontynuacja niesamowitej historii bohaterów Prostego zakładu! Szkolne życie Caleba runęło w gruzach. Chłopak ma zszarganą opinię, w dodatku cała sytuacja...