Okładka książki - Zła miłość

Tom 4 cyklu Niebezpieczni mężczyźni

Zła miłość
Seria Niebezpieczni mężczyźni.
Tom 4.

"ON ma ją za zdrajczynię, ale ma do niej słabość.
ONA widzi w nim potwora, ale swojego serca nie jest w stanie oszukać".

Phix i Blaire kompletnie się pogubili. Sami już nic nie wierzą jak postać.
Miłość a nienawiść zawsze dzieli cienka linia. I para dawno już ją nawet przekroczyła, ale nadal nie mają pojęcia, co czuliśmy bardziej czy miłość, czy może nienawiści. Co mogli czuć? 🤔
Blaire chciała wszystko uratować, ale sama nie miała na to szans. Ale czy na pewno? 🤔
Wszyscy w Phixie wiedzieli, tylko najgroźniejszego płatnego mordercę. Ale za to ona widziała w nim swojego męża i wiedziała, że jego może zabić jedynie prawdziwa miłość. Czy to ona była ta miłością? 🤔 I czy to ona go zabiła? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedź, jak sięgnięcie po książkę 📖.

„Spotkaliśmy się w najbardziej nieodpowiednim miejscu i czasie, jedna zła chwila doprowadziła do wojny, ale to nasza ZŁA MIŁOŚĆ sprawiła, że przestaliśmy istnieć.”.

Dla mnie ta książka, jak i cała seria była wyśmienita. Z niecierpliwością czekałam za tym tomem i za przeczytaniem zakończenia historii Phix i Blaire. Książkę przeczytałam bardzo szybko. Pióro autorki jest lekki.
Ta historia nie była pierwszą od autorki, do tej pory nie zawiodła mnie autorka. Każda wydana książka czy seria jest inna, i to mnie bardzo cieszy.

Polecam Wam ogromnie, koniecznie trzeba przeczytać 😍 😁.

Bardzo dziękuję autorce i wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂

Informacje dodatkowe o Zła miłość:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2022-10-22
Dodał/a opinię: Patka96x

Zobacz opinie o książce Zła miłość

Kup książkę Zła miłość

Zapomnij o mnie
K.N. Haner0
Okładka ksiązki - Zapomnij o mnie

Pierwszy gorący tytuł New Adult od bestsellerowej autorki K. N. Haner! Przeprowadzka do Nowego Jorku jest dla 28-letniego Marshalla szansą na odcięcie...

Zła chwila
K.N. Haner0
Okładka ksiązki - Zła chwila

ON powraca.I tym razem nie da JEJ odejść. Moje życie nigdy nie było tak skomplikowane.Stanęłam na czele mafijnego imperium mojego ojca.Uciekłam od męża...