Okładka książki - Złamana przysięga

Złamana przysięga

Tom 5 cyklu Okrutne dziedzictwo

🟤„Złamana przysięga” to niesamowity V tom serii Brutalne Dziedzictwo i historia Riony Griffin,która swą pewnością siebie zachwyca.Jest kobietą,która nie pozwala kierować się ani rodzinie,ani podczas wygrywanie spraw. Jej determinacja oraz pewność siebie pokazuje,że nie liczy na nikogo,bo ciężka praca osiągnęła sukces.Poznanie Raylan’a burzy jej uporządkowany świat zawodowy i prywatny. Zaczyna dostrzegać,że późna praca można mieć coś innego. Dzięki Raylan’owi widzi świat rancza oraz piękną z dala od miasta.

🟤 Powieść łączy dwa różna światy bohaterów,którzy stykając się muszą zawalczyć o szczęście i wyrzekniecie się swoich priorytetów. Dzięki temu osiągną sukces i dostrzeże,że warto iść na ustępstwa i pozwolić sobie na przyszłość z bliską osobą u boku.
🟤 Wplątanie do fabuły wydarzeń z ważnych uroczystości bohaterów z poprzednich tomów. To mi się bardzo podobało,ponieważ mogłam zobaczyć,co się dzieje u postaci i ich decyzji🫠

🟤 „Złamana przysięga” to historia zabierająca czytelnika w świat bohaterów,którzy poznając się zaczynają walczyć o siebie i poznawać dotąd nieznany świat🫶Fajna opowieść na spędzenie miło wieczoru❤Polecam📖🫶

Informacje dodatkowe o Złamana przysięga:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-06-18
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Katarzyna Agnieszka Dyrek
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Złamana przysięga

Kup książkę Złamana przysięga

Brutalny książę
Sophie Lark0
Okładka ksiązki - Brutalny książę

Jej przyszły mąż zdecydowanie nie jest księciem z bajki.   Callum Griffin i Aida Gallo pochodzą z rodzin, które od dawna walczą o władzę w mafijnym świecie...

Nie ma diabła
Sophie Lark0
Okładka ksiązki - Nie ma diabła

Nie mogłem zabić Mary... Ale to nie znaczy, że Shaw tego nie zrobi. Mara mieszka w moim domu, jest zawsze przy mnie, zawsze pod moją kontrolą. Im bardziej...