Okładka książki - Złapać oddech

Złapać oddech

🏔„ZŁAPAĆ ODDECH” to historia o realizacji swoich marzeń i wybraniu się w niebezpieczną wyprawę,by móc złapać odddech w trudach dnia codziennego.

🏔Powieść jest nie tylko bardzo nieprzewidywalną opowieścią o urzeczywistnieniu marzeń,ale również poznawaniu tajemnic przeszłości,które niszczą obecne życie. Trudna przeszłość o której chciałoby się zapomnieć i która tak bardzo boli,że nie chce się o niej mówić. Bohaterowie zmagają się ze swoimi emocjonalnymi rozterkami wewnętrznymi,które są powodem rosnącego wobec siebie uczucia. Uczucia zakazanego i tak bardzo gorącego,że aż boli. Strata bliskiej osoby pokazała,że warto walczyć,lecz gdy się jest na przegranej pozycji to wszystko jest bolesne,ponieważ konsekwencje przeszłości często są nieuchronne!

🏔Opowieść jest walką o przetrwanie w trudnych warunkach atmosferycznych oraz walką o swoje szczęście,gdy chce się chronić bliskich. To rani,gdy trzeba poświęcić miłość dla swojego szczęścia oraz wolność o której się marzy. Razem z bohaterami czujemy ich porażki,smutki i strach przed złem.

🏔„ZŁAPAĆ ODDECH” to historia o miłości do gór,spełnianiu marzeń,chronieniu bliskich i miłości,która wiele musi przejść,by móc iść w tym samym kierunku. 🏔Piękna opowieść,którą z całego serducha polecam❤Czytajcie ❕

Informacje dodatkowe o Złapać oddech:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2026-04-13
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Złapać oddech

Kup książkę Złapać oddech

Utrata kontroli
Ewelina Dobosz0
Okładka ksiązki - Utrata kontroli

Łatwo stracić kontrolę, kiedy buntują się zmysły. Łączenie pracy i życia prywatnego nie zawsze dobrze się kończy. Przekonuje się o tym Rafał, urzędnik...

Nowa tożsamość
Ewelina Dobosz0
Okładka ksiązki - Nowa tożsamość

Igor przeżywa dramat. Żona, która go zdradziła, została zamordowana. Mężczyzna musi uciekać, zanim zostaną mu postawione zarzuty. Na fałszywych...