Złe decyzje
Violet Nicholas, jest żoną prawnika i pracuje w niego w kancelarii jako asystentka. Nie jest szczęśliwa w swoim małżeństwie. Dlaczego? 🤔
On ją wiecznie ignoruje, nie ma czasu dla niej. Kobieta odnosi wrażenie, że jest nie kochana przez niego. Czy tak faktycznie jest? 🤔
Logan, mąż Violet jest prawnikiem i w swoim świcie jest bardzo popularny. Za to w domu pokazuje swoja droga stronę czyli bardzo mroczne oblicze.
Pewnego dnia na progu zjawia się tajemniczy mężczyzna o imieniu John. Kim on jest? 🤔
Violet wcale nie zamierza krywać, że mężczyzna ją fascyuje. Dlaczego? 🤔
Kobiecie przychodzi do głowy pomysł, żeby umówić się z klientem męża. Czy go zrealizuję? 🤔
John nie jest tym, kimś za kogo bierze go kobieta. A kim jest? 🤔
Mężczyzna zawsze dostaje to, czego chce.
Tym razem zapragnął mieć Violet dla siebie. Czy ona będzie jego ? 🤔
Co wybierze kobieta? 🤔 Czy będzie to
„bezpieczeństwo” w małżeństwie czy gorąca namiętność z nieznajomym? 🤔 Czy Violet wybierze to, czego pragnie? 🤔
Na te wszystkie pytania, znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖 ♥️.
Powiem Wam, że z zapartym tchem czytałam tą historię, która została opisana przez autorkę.
W książce są poruszone poważne tematy, o których rzadko się rozmawia. Bardzo się cieszę że autorka poruszyła ten temat.
Podczas czytania targały mną różne emocje tj. złość na zachowanie bohaterów, smutek, nawet zdarzyło się uronić łezkę, ponieważ bardzo było mi szkoda Violet, że daje się tak traktować.
Można by powiedzieć, że ta historia wydarzyła się na prawdę, bo tak jest napisana.
Autorka kolejny raz nie zawiodła mnie. Z niecierpliwością czekam, za każdą jej wydaną książką .
Polecam Wam ogromnie 😍 😁.
Bardzo dziękuję wydawnictwu i autorce, za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-04-13
Patka96x
Blackmore wraca do motelu i odkrywa, że Judith została porwana. Domyśla się, że stoją za tym ludzie Romano i wie, że jeśli zdecyduje się odbić dziewczynę...
Oboje byli w pewien sposób zakochani w śmierci. Oboje mieli w sobie mrok. Po jednej ze szczególnie brutalnych awantur Alice Newman zabija...