Okładka książki - Złodziej mojego serca

Złodziej mojego serca

„Złodziej mojego serca” to historia miłości, która nie miała prawa się wydarzyć.

Rocklyn to dziewczyna z bogatego domu. Bastian to chłopak bez pieniędzy. Połączyło ich ogromne pożądanie. Jednak na drodze ich szczęścia staje ojciec dziewczyny, który nie pozwoli by jego córeczka związała się z byle kim. Bastian doświadczony życiem, wie że musi mocno stąpać po ziemi. Chłopak bowiem nie miał w życiu łatwo, ale jego upór i determinacja sprawią, że świetnie sobie radzi.

W tej historii dzieje się bardzo dużo, czasami wątków i zwrotów akcji było aż za wiele, trochę mieszało mi to w głowie i ciężko mi było się skupić.

Fabuła sama w sobie bardzo ciekawa i intrygująca.

Lektura idealna dla fanów mocnych pozycji, jest tu dużo scen erotycznych, język bywa wulgarny, nie zabraknie także wątku przestępczego.

Dwa słowa o okładce, która moim zdaniem jest po prostu przepiękna i przyciąga wzrok.

Informacje dodatkowe o Złodziej mojego serca:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2024-03-27
Tytuł oryginału: Tempting Little Thief
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Zobacz opinie o książce Złodziej mojego serca

Kup książkę Złodziej mojego serca

Kłopoty w Brayshaw High
Meagan Brandy0
Okładka ksiązki - Kłopoty w Brayshaw High

DRUGI TOM SERII BRAYSHAW HIGH Żadne słowa wyszeptane w gniewie, nigdy nie brzmiały tak prawdziwie. Trzej Brayshawowie są królami, którym świat pada do...

Say You Swear
Meagan Brandy0
Okładka ksiązki - Say You Swear

Historia, która przywraca wiarę w prawdziwą miłość Ostatnie lato przed wyjazdem na uniwersytet brzmi jak obietnica. Obietnica dobrej zabawy, dni spędzonych...

Opad
Opad