Okładka książki - Złota klatka

Złota klatka

Inne wydania:

' Faye nie była pierwszą kobietą w historii, która została upokorzona przez męża, potraktowana jak idiotka i wymieniona na lepszą. '

Faye ma bogate życie, męża i cudowną córkę.  Czar jednak pryska, gdy kobieta wraca wcześniej z wycieczki z córką i zastaje męża z kochanka w ich sypialni.

Mąż postanawia zostawić kobietę z niczym, ponieważ nic się jej nie należy. Faye natomiast zrezygnowała ze swoje kariery na rzecz firmy męża.

Kobieta postanawia zemścić się na mężczyźnie. Pomaga jej najlepsza przyjaciółka i kobieta u której znalazła schronienie w najgorszym momencie swojego życia.

Mimo ciężkiej przeszłości Faye szybko odnosi sukces. Jednak życie nie jest dla niej łaskawe. Jaki scenariusz przygotowało dla niej życie?
Czego jeszcze kobieta doświadczy?
Sięgnijcie po książkę i się przekonajcie.. 😊

Książkę czyta się lekko i przyjemnie. Jednak trochę brakowało mi 'fajerwerków', na które jednak liczyłam.. :)

Informacje dodatkowe o Złota klatka:

Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2019-04-11
Tytuł oryginału: En bur av guld
Dodał/a opinię: mundurowa_czyta_

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Złota klatka

Kup książkę Złota klatka

Pogromca lwów
Camilla Läckberg0
Okładka ksiązki - Pogromca lwów

Styczeń, Fjällbacka w okowach mrozu. Z lasu wybiega na drogę półnaga dziewczyna. Nadjeżdżający nagle samochód nie jest w stanie zahamować...

Pogromca lwów. Książka audio
Camilla Läckberg0
Okładka ksiązki - Pogromca lwów. Książka audio

Camilla Läckberg w szczytowej formie! Recenzenci i czytelnicy są zgodni, warto było czekać! Styczeń, Fjällbacka w okowach mrozu. Z lasu wybiega...