Okładka książki - Zodiakara

Autor: Andrea Izquierdo
Data premiery: 10.07.2023r.
Wydawnictwo: Znak Literanova

"Zodiakara".
Myślałam sobie, że to będzie wciągający romans. Randkowanie, chłopaki, pocałunki... No zapowiadało się cudownie!
A jak było w rzeczywistości?
Annę poznajemy przed ołtarzem. Jeszcze lada chwila i wyjdzie za mąż! W koncu! Tak bardzo czekała na ten dzień.
Nagle w jej głowie pojawiają się natrętne myśli. Widzi swojego narzeczonego w pokoju ze swoją przyjaciółką. Mimo zapewnień Carlosa, że do niczego nie doszło, Anna jest pewna że ją zdradził i... ucieka sprzed ołtarza niczym "Uciekająca Panna młoda" 🙈
Nie chce tego ślubu. Nie chce Carlosa. Ucieka. Bardzo daleko. Brat zabiera ją do siebie.
Dziewczyna myśli, że Waga i Baran po prostu do siebie nie pasują i wpada na genialny pomysł (wg niej). Postanawia randkować...
Rok ma dwanaście miesięcy.
Jest dwanaście znaków zodiaku.
Anna chce zobaczyć z którym znakiem zodiaku będzie się najlepiej dogadywać...
No i ok.
Fajny plan, ale ona ich wszystkich sprawdzała jacy są w łóżku 🤦‍♀️
Kurcze! Miałam nadzieję, że to będzie jakieś głębsze, a tu... Anna najpierw narzeka na narzeczonego, a później testuje mężczyzn i chce z nimi sypiać. Trochę to dziwne 🤷‍♀️
Mam wrażenie, że i tak wiem jak skończy się ta trylogia, bo brat Anny ma świetnego współlokatora i aż czekam żeby wiedzieć jaki ma znak zodiaku 🤭
W pierwszej części były cztery znaki zodiaku, więc myślę, że jeszcze dwie części będą 🙈
Podsumowując:
Myślałam, że ta książka będzie trochę inna. Niemniej spędziłam z nią miły czas :)
Jeżeli chcecie porandkować z każdym znakiem zodiaku to zachęcam!

Informacje dodatkowe o Zodiakara:

Wydawnictwo: Znak