"Żona diabła" @magdalena.szweda_ to bardzo dobry romans mafijny 😍.
Od pierwszego rozdziału przepadałam w świecie intryg, zemsty, akcji, która trzyma w napięciu i przebłysku miłości.
Autorka również świetnie wykreowała postacie. Stworzyła bardzo silne charaktery a w szczególności głównej bohaterki Alice.
Mądra, niezależna kobieta posiadająca swój prestiżowy klub a do tego bardzo bezwzględna. Ta kobieta nie boi się używać noża ani broni !😍
Natomiast główny bohater Dante, to zatwardziały gangster. Nie szuka miłości tylko kobiety, która będzie ozdobą przy jego boku. Uczestnik nielegalnych walk na śmierć i życie.
Głównych bohaterów ma połączyć ślub.
I jak myślicie ? Czy między kobietą, która nigdy nie zaznała uczucia miłości a mężczyzna, który nie wierzy, że takie uczucie istnieje może coś być ?
Książkę czytało mi się bardzo szybko. I może troszkę zabrakło mi namiętnych scen, za to te, które trzymały w napięciu i nie pozwoliły mi się nudzić rekompensowały mi wszystko.
Książka przeczytana na @legimibooks (moje nowe uzależnienie 🤣)
Polecam gorąco 😍🔥.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2022-01-05
Język oryginału: Polski
Dominika Witos
Nowa książka autorki Króla Midasa! Miał ją tylko dostarczyć. Była tylko zleceniem. Życie Lexi Johnson od sześciu lat przypominało prawdziwy koszmar....
Leonardo Binenti miał wszystko, na czym mu zależało: władzę, szacunek i pieniądze. Pracował na to wiele lat dopingowany przez zemstę i rozgoryczenie. Kiedy...