Okładka książki - Żona diabła

Żona diabła

"Żona diabła" @magdalena.szweda_ to bardzo dobry romans mafijny 😍.
Od pierwszego rozdziału przepadałam w świecie intryg, zemsty, akcji, która trzyma w napięciu i przebłysku miłości.
Autorka również świetnie wykreowała postacie. Stworzyła bardzo silne charaktery a w szczególności głównej bohaterki Alice.

Mądra, niezależna kobieta posiadająca swój prestiżowy klub a do tego bardzo bezwzględna. Ta kobieta nie boi się używać noża ani broni !😍
Natomiast główny bohater Dante, to zatwardziały gangster. Nie szuka miłości tylko kobiety, która będzie ozdobą przy jego boku. Uczestnik nielegalnych walk na śmierć i życie.
Głównych bohaterów ma połączyć ślub.

I jak myślicie ? Czy między kobietą, która nigdy nie zaznała uczucia miłości a mężczyzna, który nie wierzy, że takie uczucie istnieje może coś być ?

Książkę czytało mi się bardzo szybko. I może troszkę zabrakło mi namiętnych scen, za to te, które trzymały w napięciu i nie pozwoliły mi się nudzić rekompensowały mi wszystko.

Książka przeczytana na @legimibooks (moje nowe uzależnienie 🤣)

Polecam gorąco 😍🔥.

Informacje dodatkowe o Żona diabła:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2022-01-05
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: Dominika Witos

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Żona diabła

Kup książkę Żona diabła

Doręczyciel
Magdalena Szweda 0
Okładka ksiązki - Doręczyciel

Nowa książka autorki Króla Midasa! Miał ją tylko dostarczyć. Była tylko zleceniem. Życie Lexi Johnson od sześciu lat przypominało prawdziwy koszmar....

Do zakochania dwa ugryzienia
Magdalena Szweda0
Okładka ksiązki - Do zakochania dwa ugryzienia

Ona, on… i Tayson? Takiego miłosnego trójkąta nikt się nie spodziewa!   Vivien chciała tylko wyrwać parę chwastów w ogrodzie i miło spędzić sobotni...