🌻MOJA OPINIA🌻
Tytuł: "Zwykła historia"
Autor: Maja Drozd
Poznajcie Igę Bizoń. To dojrzała kobieta która samotnie wychowuje dwójkę dzieci Olę i Maćka. Pracuje jako dziennikarka w redakcji czasopisma "Ergo".
Kuba Zieliński to bardzo uzdolniony młody chłopak. Jest najmłodszym reprezentantem Polski w siatkówce. Niestety choroba sprawiła że na jakiś czas musiał zniknąć że świata sportu. Niestety Kuba unika kontaktów z mediami i Iga od dłuższego czasu bezskutecznie stara się go przekonać żeby udzielił jej wywiadu. Jednak pewnego dnia w końcu zgadza się na wywiad. Od momentu, kiedy spotykają się w celu przeprowadzenia wywiadu ich życie bardzo się zmienia. Od samego początku coś zaczyna ich do siebie przyciągać. Lecz coraz więcej zaczyna zaczyna ich dzielić niż łączyć. Między innymi: różnica wieku i odległość .
Czy ich miłość okaże się na tyle silna i przetrwa wszystkie przeciwności losu?
"Zwykła historia" to bardzo piękna i życiowa historia.Pełna emocji i skłaniająca czytelnika do refleksji. To opowieść o miłości która zaczyna rodzić się pomiędzy dojrzałą kobietą a dużo młodszym mężczyzną. To historia o spełnianiu marzeń i pokonywaniu własnych słabości. Książka skradła moje serce od pierwszych stron.Ta historia daje nadzieję i uczy, że warto walczyć o marzenia. Trudności są i będą, tego nie zmienimy. Ale to my decydujemy, czy stawimy im czoła,czy poddamy się bez walki. Bardzo spodobał mi się styl pisania autorki. Całym sercem polecam ❤️
Data wydania: 2023-07-11
Tytuł oryginału: Zwykła historia
Tłumaczenie: polskie
Iza Naglik
Czy w ich świecie istniało przeznaczenie?Najpierw wpadają na siebie zupełnie przypadkiem. Jednak okazuje się, że będą widywać się dośćczęsto. Gdyby ta...