Okładka książki - Lilianna Berg (#1). Życie cię kocha, Lili

Lilianna Berg (#1). Życie cię kocha, Lili

Tom 1 cyklu Lilianna Berg
Inne wydania:

🌷„Życie Cię kocha,Lili”  to historia pozytywnych myśli i czynów z życia bohaterki,które utwierdzają nas w przekonaniu,że życiem trzeba się cieszyć.Nawet kłopoty,nieodpowiedzialny facet czy niepewność w pracy należy przyjmować z uśmiechem na twarzy.Powtarzanie pozytywnych afirmacji daje siłę do działania i uwierzenia,że będzie dobrze i jest-zawsze-tylko musimy tego chcieć.

🌷Pozytywizm bohaterki powoduje uśmiech na twarzy i chęć zmieniania swojego życia na lepsze,lżejsze i pełne zrozumienia.Opowieść potrafi zmienić sposób myślenia i postrzegania innych.Bo inni mogą mieć gorzej, a my zmierzmy się z życiem tylko i wyłącznie z pozytywnym nastawieniem.

🌷Przestawione życie Lili pokazuje,że nawet potknięcia po drodze nie niszczą jej samooceny.Brnie do przodu,z babcią przy boku i cieszy się z każdej chwili,nowej rzeczywistości oraz pomaganie innym-nawet jak nie są tego warci.Sposób postępowania bohaterki uczy,by w pewnej chwili powiedzieć „dość” i rozpocząć nowy rozdział w życiu, bez obawy o przyszłość.

🌷Pierwsza część historii o Liliannie Berg w nowym wydaniu jest motywacją do działania w codziennym życiu oraz przyjęciu życia takim jakie jest.
52 afirmacje pomogą nam,by życie stało się cudem.
🌷Kocham historie autorki i z całego serca wam polecam tą książkęBędziecie zachwyceni

Informacje dodatkowe o Lilianna Berg (#1). Życie cię kocha, Lili:

Kup książkę Lilianna Berg (#1). Życie cię kocha, Lili

Uśpione namiętności
Anna H. Niemczynow0
Okładka ksiązki - Uśpione namiętności

Izabelle Walter, świeżo upieczona wdowa, nigdy nie pracowała zawodowo. Wszystko więc wskazuje na to, że po śmierci męża opiekę nad nią roztoczy czworo...

Zdarzyło się życie
Anna H. Niemczynow0
Okładka ksiązki - Zdarzyło się życie

Gdy gasną światła reflektorów, a kurtyna opada po najważniejszym spektaklu jej życia, Zosia nie zamierza czekać na oklaski współczucia. Tragiczna śmierć...