"Życie do poprawki" Marta Osa Lucky Wydawnictwo to druga część cyklu Kontrakt.
Wydawało się,że czeka na nas proza życia. Nic bardziej mylnego u bohaterów nie ma nudy i zawsze dzieje się coś ciekawego .
Dalsze losy Adama i Małgorzaty nie pozwolą Wam się oderwać od lektury. Autorka sprytnie poprowadziła fabułę do zakończenia,którego trochę się nie spodziewałam.
"Co było, już nie wróci. Trzeba żyć dniem dzisiejszym, cieszyć się każdą chwilą i wierzyć, że jest jeszcze jakaś przyszłość. Wierzyć, że właśnie wkroczyłeś w najpiękniejszy wiek".
Małgorzata wiedzie spokojne życie. Raz będąc nad ukochanym morzem w apartamencie który otrzymała od Adama za roczny kontrakt ,raz w rodzinnym mieście. Choć zachodami i wschodami słońca nad morzem mogłaby zachwycać się przez cały rok. Niespodziewanie musi wyruszyć na Pomorze ratować swoją szkolną miłość ,bo jak się okazuje Adaś zaginął.W trakcie poszukiwań kobieta dowiaduje się niespodziewanych informacji o mężczyźnie. Do tego w życiu Małgorzaty pojawia się Tomasz. Kobieta musi ratować Adama ,ale też korzysta z życia . Czy uda się jej odnaleźć Adama? Czy kobieta odnajdzie szczęście i znajdzie miłość ? Czy tajemnice i sekrety które ujrzą światło dzienne namieszają w relacji bohaterów ?
Tego musicie się dowiedzieć czytając książkę . Autorka w ciekawy sposób poprowadziła fabułę wplatając w nią ważne tematy. Życie wcale nie musi być nudne w pewnym wieku. To właśnie po latach i zdobytym doświadczeniu możemy decydować świadomie co jest w naszym życiu ważne.
Wydawnictwo: Lucky
Data wydania: 2024-03-07
Kumbrysia
Nic w życiu nie dzieje się bez powodu. Utrata pracy, może domu, tajemniczy grób w ogrodzie, skryty pomiędzy krzakami porzeczek, nowi ludzie, starzy wrogowie...
Róża, Zosia, Renata i Magda to przyjaciółki, które niezawodnie wspierają się na życiowych zakrętach i doskonale rozumieją. Co zrobią...