❤🩹„MIELNO” to historia,która potrafi zaskoczyć i dodać dreszczyku emocji wraz z rozwijającą się akcją.Otrzymujemy niesamowicie elektryzujący thriller z szczyptą kryminału i mafijną zemstą w tle. Odkrywamy również sekrety przeszłości oraz tajemnicze „coś” w wodzie,którego nikt nie może dopatrzeć. Uwierzcie mi-dzieje się w tej historii duża i szybko. Każdy ma na swoim sumieniu grzeszki,a nikt nie potrafi przyznać się do błędów i złych decyzji.
❤🔥Opowieść początkowo budzi dezorientację kolejnymi poznawanymi bohaterami i ich powiązaniem ze sobą. Jednak nie warto się zrażać,ponieważ z czasem kolejnych zdarzeń wszystko łączy się w jedną,spójną całość, a wtedy nikt nie jest bezpieczny,gdy zemsta się rzeczywistością…Ogromnie fascynowało mnie tajemniczy stwór w wodzie i jego ataki. On powoduje dreszcze na skórze i myśli kołatające w głowie. Dotarcie do prawdy było bardzo trudne a zarazem wręcz niemożliwe. To napędziło niebezpieczeństwo wśród osób Mielna,sprawiając strach w mieście.
❤🔥„MIELNO” to znakomita historia o karmie,która wraca po latach,prawdzie bardzo trudnej do odszyfrowania,zbrodniach mających swój cel, a przede wszystkim nieprzewidywalne zakończenie powodujące nowy początek. Moc wrażeń gwarantowan❕Dla osób kochających historie z niebezpieczeństwem oraz możliwością odkrywania tajemniczych zbrodni będzie to nie lada gratka🤌🏻
❤🔥Polecam🤌🏻