W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane.
Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny - taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Jak najlepiej pokazać dziecku otaczający go świat? Wytłumaczyć rządzące nim reguły? Zachęcić do samodzielnego rozwiązywania problemów? Seria atrakcyjnie...
„Trzeba umieć chwytać Pana Boga za serce – to jego „słaba strona” – twierdziła św. Teresa z Ávila. „Wpatruj się w niebo...
Chcę przeczytać,