Okładka książki - Bądź sobą

Bądź sobą

Wspaniały picture book, który skłoni zarówno dorosłych, jak i dzieci do refleksji nad przyszłością oraz wartościami, którymi każdy z nas kieruje się na co dzień.

Może już czas zapytać nasze dzieci nie o to, kim chcą zostać, a jakimi osobami chcą być, gdy dorosną?

Ta inspirująca, skłaniająca do refleksji książka przypomina, że najlepsza wersja nas samych już drzemie w każdym z nas. Wystarczy wydobyć ją na zewnątrz.

Informacje dodatkowe o Bądź sobą:

Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2025-02-26
Kategoria wiekowa: 3-5 lat
ISBN: 9788383198767

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Bądź sobą

Bądź sobą - opinie o książce

Avatar użytkownika - zaczytanamonia92
zaczytanamonia92
Przeczytane:2026-01-26, Ocena: 4, Przeczytałem,

Maluchy mają głowy pełne pomysłów, które nie kończą się na codziennych psotach. Ledwo zaczynają mówić, a już z pełnym przekonaniem zapewniają, że wiedzą kim będą w przyszłości. Dla nich świat wydaje się być prostym i bezpiecznym miejscem, a spełnienie marzeń na wyciągnięcie rączki. Szczególnie, gdy rodzic znajduje się w bliskiej okolicy. ,,Badź sobą" przybliża im nieco, jakie wyzwania towarzyszą konkretnym zawodom. Podkreśla unikatowość i mnogość wyjątkowych cech, jakimi jesteśmy obdarowani. Zapewnia, że każdy z nas może nad sobą pracować, nie zapominając przy tym, że warto kochać samego siebie i czynić ten świat piękniejszym.

Książeczka jest wydana w twardej oprawie, w nieco większym formacie. Pełna barwnych ilustracji, dopełnionych krótką, acz prostą treścią. Będzie ciekawą propozycją dla młodszych dzieciaczków.