Okładka książki - Bazgraki. Matematyka. Teczka edukacyjna. Kapitan Nauka

Bazgraki. Matematyka. Teczka edukacyjna. Kapitan Nauka

Bazgraki wprowadzają w świat matematyki!

Bazgraki. Matematyka. Teczka edukacyjnato zestaw wspierający w rozwijaniu kompetencji matematycznych u najmłodszych. Idealnie sprawdzi się w zabawie z dziećmi, które rozpoczynają swoją przygodę z matematyką - uczą się liczyć, chcą poznać liczby od 0 do 10 i trenować logiczne myślenie. Elementarz krok po kroku wprowadza dzieci w świat matematyki, zeszyt ćwiczeń umożliwia utrwalanie nowo zdobytych umiejętności, liczmany i żetony zapewniają dużo zabawy, a przy tym pomagają ćwiczyć dodawanie i odejmowanie.

Podczas zabawy, dziecko przećwiczy takie zadania jak: liczenie do 10, poznawanie kształtów, określanie położenia, wskazywanie różnic. Dla rodziców przygotowano mnóstwo porad, dzięki którym dowiedzą się, jak tłumaczyć dziecku pojęcia z zakresu matematyki.

W teczce:

Bazgraki poznają matematykę. Elementarz. Poziom 1 Bazgraki poznają matematykę. Ćwiczenia. Poziom 1 Liczmany i żetony - pomoc w nauce dodawania i odejmowania

Kapitan Nauka to marka, która wspiera rozwój i edukację dziecka przez kreatywną zabawę.

Nasze produkty dostosowane są do potrzeb maluchów, przedszkolaków oraz uczniów i rozwijają kluczowe umiejętności m.in. nauki mowy, czytania, liczenia czy mnożenia. Są świetną alternatywą dla smartfona czy komputera, a czas spędzony przy wspólnych rozgrywkach, w gronie rodziny lub rówieśników wzmacnia więzi i umiejętności komunikacyjne. Nad zawartością merytoryczną czuwają eksperci: nauczyciele, pedagodzy, psycholodzy i terapeuci.

Informacje dodatkowe o Bazgraki. Matematyka. Teczka edukacyjna. Kapitan Nauka:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2025-10-01

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Pierwsze lata życia - początki nauczania Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Bazgraki. Matematyka. Teczka edukacyjna. Kapitan Nauka

Bazgraki ćwiczą matematykę. Ćwiczenia. Poziom 2. Kapitan Nauka
Leszek Rogala0
Okładka ksiązki - Bazgraki ćwiczą matematykę. Ćwiczenia. Poziom 2. Kapitan Nauka

Ćwiczenie matematyki z Bazgrakami to prosta sprawa! Ten zeszyt pomoże utrwalać wiedzę z matematyki. Ciekawe łamigłówki związane z poznawaniem i zapisywaniem...

Bazgraki ćwiczą matematykę. Elementarz. Poziom 2. Kapitan Nauka
Leszek Rogala0
Okładka ksiązki - Bazgraki ćwiczą matematykę. Elementarz. Poziom 2. Kapitan Nauka

Nauka matematyki z Bazgrakami to prosta sprawa! Ten zeszyt przeznaczony jest dla dzieci, które znają liczby od 0 do 10. Dzięki angażującym zadaniom poznają...