Okładka książki - Broken soul

Broken soul

Gdy Leila wraca wieczorem z pracy w klubie, nie wie, że tej nocy jej życie rozpadnie się na kawałki.

Zostaje uprowadzona i niemal od pierwszych chwil poznaje, czym naprawdę jest strach i przemoc. Jej oprawcą jest Aiden - mroczny, niebezpieczny mężczyzna, który nie ukrywa swoich intencji. Kieruje nim zemsta. Chce, by Leila zapłaciła za cierpienie jego siostry.

Uwięziona w świecie bólu i ciszy, dziewczyna wraca do jedynej rzeczy, która daje jej namiastkę wolności - gry na pianinie. Ku jej zaskoczeniu Aiden jej na to pozwala. I właśnie wtedy zaczyna się między nimi coś, czego żadne z nich nie przewidziało - cicha, niebezpieczna walka z rodzącymi się uczuciami.

W chwili, gdy granice zaczynają się zacierać, Aiden podejmuje decyzję - wypuszcza ją. Każe odejść. Żyć dalej. Zapomnieć.

Ale Leila nie potrafi. Bo mimo bólu, który przez niego przeszła, Aiden stał się dla niej kimś więcej.

Informacje dodatkowe o Broken soul:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-06-17

Tagi: romans Proza erotyczna Dark romance Romans erotyczny

Kup książkę Broken soul

W otchłani kłamstw
Kinga Begińska0
Okładka ksiązki - W otchłani kłamstw

Dwudziestoczteroletnia Sofia Wilson dotąd żyła w cieniu ojca, dla którego najważniejsze były mafia i pozycja w jej strukturach. Kiedyś był dla niej opoką...