Okładka książki - Cringe Club

Cringe Club

Witaj na naszym czacie grupowym!

Mam na imię Kennedy King i zostałam ZMUSZONA przez mamę do przeprowadzki do Londynu. Właśnie zaczęłam naukę w Hellington High School (znanej również jako PIEKIELNA SZKOŁA). Jedyną DOBRĄ rzeczą w tej przeprowadzce jest to, że mama w końcu zgodziła się, żebym miała własny telefon (prezent z poczucia winy), dzięki czemu mogę utrzymywać kontakt z najlepszymi przyjaciółmi. Właśnie założyliśmy tajny klub. Nazywa się Cringe Club, ponieważ - jak pewnie się domyślasz - zawiera epicką dawkę cringe'u. Wchodzisz tu na własne ryzyko. I pamiętaj... to, co dzieje się w Klubie, ZOSTAJE w Klubie...

Pierwsza część serii dla dzieci, napisanej w formie czatu grupowego, autorstwa wielokrotnie nagradzanej pisarki i scenarzystki komediowej.

Książka porusza tematy dopasowywania się i zdobywania przyjaciół, zaczynania w nowej szkole i - co najważniejsze - oswajania swojego cringe'u!

Informacje dodatkowe o Cringe Club:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2026-01-14
Tytuł oryginału: Cringe Club

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Opowieści o szkole dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 9 lat

Kup książkę Cringe Club