Dziesiątki przepisów na wszystko, co dobre i warte spróbowania, zwłaszcza z kuchni polskiej. Opisy, rady i wskazówki pozwalają osiągnąć sukces nawet zupełnie poczatkującym. To wyjątkowa książka kucharska, gdyż w prosty sposób uczy domowego gotowania, którego coraz więcej młodych ludzi nie potrafi.
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 168
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak
Wychodzę z założenia, że dobra kuchnia to również kuchnia pełna zdziwień, nowych, zaskakujących smaków i oryginalnych połączeń. A cóż może dawać lepszą...
Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej...