Ok³adka ksi±¿ki - Geografia Geografia. Zadania na mapach konturowych i topograficznych. Szko³y ponadgimnazjalne

Ocena: 0 (0 g³osów)
* tre¶ci zadañ obejmuj± zagadnienia z geografii fizycznej i spo³eczno-gospodarczej Polski i ¦wiata* stopieñ trudno¶ci poszczególnych zadañ jest zró¿nicowany* uczniowie maj± mo¿liwo¶æ tworzenia w³asnych map * przeznaczone do æwiczeñ w gimnazjum i szkole ¶redniej

Informacje dodatkowe o Geografia Geografia. Zadania na mapach konturowych i topograficznych. Szko³y ponadgimnazjalne:

Wydawnictwo: Demart
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 83-89239-32-9

wiêcej

Kup ksi±¿kê Geografia Geografia. Zadania na mapach konturowych i topograficznych. Szko³y ponadgimnazjalne

Cytaty z ksi±¿ki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej ksi±¿ki.

Zobacz tak¿e

Geografia Geografia. Zadania na mapach konturowych i topograficznych. Szko³y ponadgimnazjalne - opinie o ksi±¿ce

Inne ksi±¿ki autora
Geografia liceum Zadania na mapach konturowych i topograficznych.
Domachowski R., M³ynarczyk G.0
Ok³adka ksi±zki - Geografia liceum Zadania na mapach konturowych i topograficznych.

Zgodnie z przyjêta koncepcj± "Zadania na mapach konturowych i topograficznych" powinny s³u¿yæ jako pomoc w przygotowaniu do egzaminu maturalnego...

Zobacz wszystkie ksi±¿ki tego autora