Okładka książki - HACCP- katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

HACCP- katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych


Ocena: 0 (0 głosów)
rawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń – autorzy dokonali podziału na zagrożenia biologiczne, fizyczne i chemiczne, dołączając krótką charakterystykę ich podstawowych cech, występowania i sposobu eliminacji.Publikacja jest przeznaczona dla członków zespołu HACCP, na których spoczywa obowiązek wdrożenia HACCP. Pozwoli na zidenty

Informacje dodatkowe o HACCP- katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych:

Wydawnictwo: inne
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7426-492-1
Liczba stron: 96

więcej

Kup książkę HACCP- katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

HACCP- katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych - opinie o książce

Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy