Okładka książki - Historia II wojny światowej. Powstanie Warszawskie

Historia II wojny światowej. Powstanie Warszawskie

Zakończona 80 lat temu II wojna światowa wciąż budzi ogromne emocje, a rany, jakie pozostawiła, nadal są żywe.

Wyjątkowa kolekcja "Historia II wojny światowej" w 25 tomach przybliży czytelnikom największy i najbardziej krwawy konflikt zbrojny w dziejach ludzkości.

Informacje dodatkowe o Historia II wojny światowej. Powstanie Warszawskie :

Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-08-14
Kategoria: Historyczne

Kup książkę Historia II wojny światowej. Powstanie Warszawskie

Historia II wojny światowej. Powstanie Warszawskie - opinie o książce

Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2025-11-20, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2025, Miałam, Historyczne,

Bardzo skrótowy opis powstania Warszawskiego. Według mnie, by opisać to porządnie, cEsc ta powinna być że dwa razy dłuższa.

Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Poradnik dla poszukujących pracy za granicą. Wzory pism oraz rozmówki w języku angielskim z tłumaczeniami

Pozycja przydatna dla osób, które zmuszone są do posługiwania się językiem angielskim w trakcie poszukiwania pracy za granicą. Przedstawiono tu wszystkie...

Elżbieta i Filip. Najsłynniejsza królewska para współczesnego świata
Iwona Kienzler 0
Okładka ksiązki - Elżbieta i Filip. Najsłynniejsza królewska para współczesnego świata

Królowa Elżbieta II i jej mąż, książę Filip, przeżyli razem siedemdziesiąt trzy lata. Iwona Kienzler w swojej nowej książce odkrywa tajemnice tej najsłynniejszej...