Okładka książki - Historia II wojny światowej. Radziecka ofensywa zimowa 1945. Operacja berlińska

Historia II wojny światowej. Radziecka ofensywa zimowa 1945. Operacja berlińska

Zakończona 80 lat temu II wojna światowa wciąż budzi ogromne emocje, a rany, jakie pozostawiła, nadal są żywe.

Wyjątkowa kolekcja "Historia II wojny światowej" w 25 tomach przybliży czytelnikom największy i najbardziej krwawy konflikt zbrojny w dziejach ludzkości.

Informacje dodatkowe o Historia II wojny światowej. Radziecka ofensywa zimowa 1945. Operacja berlińska:

Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-08-28
Kategoria: Historyczne

Kup książkę Historia II wojny światowej. Radziecka ofensywa zimowa 1945. Operacja berlińska

Historia II wojny światowej. Radziecka ofensywa zimowa 1945. Operacja berlińska - opinie o książce

Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2025-11-23, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2025, Miałam, Historyczne,
Poczet kochanek i metres władców Polski
Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Poczet kochanek i metres władców Polski

O metresach królów Anglii czy Francji napisano tomy, nakręcono wiele mniej lub bardziej udanych filmów, a w rolę królewskich faworyt wcielały się najpiękniejsze...

Słownik terminologii gospodarczej polsko-angielski
Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Słownik terminologii  gospodarczej polsko-angielski

SŁOWNIK TERMINOLOGII GOSPODARCZEJ BANKOWOŚĆ. FINANSE. PRAWOzawiera ok. 20000 haseł z dziedziny:? prawa karnego, administracyjnego i międzynarodowego,?...