Okładka książki - Inny wymiar w Ołoboku. Spotkanie z Czarownikami cz.3

Inny wymiar w Ołoboku. Spotkanie z Czarownikami cz.3

Tom 3 cyklu Spotkanie z Czarownikami

Czy zastanawiałeś się kiedyś, co tak naprawdę dzieje się, gdy człowiek staje oko w oko z Czarownikami? Wielu o tym czyta, wielu próbuje sobie to wyobrazić, ale tylko wybrane przez nas osoby mają szansę doświadczyć tego na własnej skórze. Oddaję w Twoje ręce trzecią część z serii „Spotkania z Czarownikami”. Ta publikacja powstała z mojej inicjatywy – jako zadanie, które wyznaczyłem trzem wybranym osobom wspierającym mój kanał na YouTube. To dzięki ich determinacji i wykonaniu tej misji, możesz dziś zapoznać się z tym materiałem.

To zapis autentycznych przeżyć trzech osób: Nemo, Matleja i Maveja, którzy przyjęli zaproszenie i przyjechali na nasze spotkanie w Ołoboku. Nie są to przypadkowi ludzie. To moi Wspierający, osoby, które świadomie wybrały rozwój i chcą kroczyć ścieżką Wojownika, w przeciwieństwie do większości społeczeństwa, która pozostaje w uśpieniu.

Wzięli oni udział w wydarzeniu, które wykracza poza ramy zwykłego poznania. W swoich szczerych relacjach opisują zmagania własnego umysłu, zmiany percepcji i to, co działo się z ich świadomością podczas naszej Ceremonii Dźwięku.

Dzięki tej lekturze zobaczysz z bliska, jak działa przesuwanie punktu scalającego. Przekonasz się, jak łatwo umysł próbuje uciec od tego, co Nieznane, i jak wielkiej dyscypliny wymaga utrzymanie świadomości na wysokich obrotach. To są historie prawdziwe. Pokazują walkę z własnymi słabościami, chwile zachwytu, ale też wyzwania, jakie stawia przed człowiekiem kontakt z Duchem.

Te teksty mają w sobie ładunek, który możesz poczuć. Potraktuj tego ebooka nie tylko jako ciekawostkę, ale jako cenne uzupełnienie wiedzy z moich książek. To dowód na to, że magia dzieje się naprawdę, a Inny Wymiar – choć na co dzień niedostępny – otwiera się przed tymi, którzy potrafią zgromadzić odpowiednią ilość energii i zachować nieskazitelność. Jeśli jesteś gotowy zawalczyć o swoją świadomość, ta książka jest dla Ciebie.

Robert Noble

Informacje dodatkowe o Inny wymiar w Ołoboku. Spotkanie z Czarownikami cz.3:

Wydawnictwo: Instytut Roberta Noble
Data wydania: 2026 (data przybliżona)
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy

Tagi: czarownicy świadomość samorozwój rozwój świadomości nagual relacje wspomnienia oobe śnienie świadomy sen ceremonia

Kup książkę Inny wymiar w Ołoboku. Spotkanie z Czarownikami cz.3

OOBE. Lęk pierwotny
Robert Noble0
Okładka ksiązki - OOBE. Lęk pierwotny

Czy chcesz słuchać o kolejnych mitach dotyczących OOBE? Możliwość opętania, zapadnięcie w śpiączkę, przerwanie srebrnego sznura, diabeł, grzech, postępowanie...

OOBE. Drugie życie poza ciałem
Robert Noble 0
Okładka ksiązki - OOBE. Drugie życie poza ciałem

Robert Noble – jest jednym z najbardziej znanych Podróżników Astralnych w Polsce. Od najmłodszych lat interesował się parapsychologią szukając odpowiedzi...