Okładka książki - Jan Paweł Wielki. Pielgrzym po świecie. Tom 15. Pielgrzymki z roku 1995

Jan Paweł Wielki. Pielgrzym po świecie. Tom 15. Pielgrzymki z roku 1995

Tom 16 unikalnej 24-tomowej kolekcji kronik pielgrzymek po świecie, albumów ukazujących wszystkie 104 podróże apostolskie Jana Pawła Wielkiego od pierwszej w Meksyku do ostatniej we Francji, dzięki którym poznasz całą fascynującą historię Pontyfikatu Jana Pawła II.

Informacje dodatkowe o Jan Paweł Wielki. Pielgrzym po świecie. Tom 15. Pielgrzymki z roku 1995:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7425-895-1

Kup książkę Jan Paweł Wielki. Pielgrzym po świecie. Tom 15. Pielgrzymki z roku 1995

Jan Paweł Wielki. Pielgrzym po świecie. Tom 15. Pielgrzymki z roku 1995 - opinie o książce

Mowa i moc obrazów. Prace dedykowane Profesor Marii Poprzęckiej
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Mowa i moc obrazów. Prace dedykowane Profesor Marii Poprzęckiej

Tom prac dedykowanych prof. Marii Poprzęckiej, dyrektorowi Instytutu Sztuki Uniwersytetu Warszawskiego, zawiera 82 artykuły historyków, teoretyków i krytyków...

Mniam! Mniam! Kiedy w brzuchu burczy nam?
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Mniam! Mniam! Kiedy w brzuchu burczy nam?

Dlaczego chce mi się jeść? Dlaczego zamrażamy żywność? Wspólnie z Chimkiem i jego przyjaciółmi poznasz odpowiedzi na te i wiele innych pytań! Znajdziesz...