Okładka książki - Język japoński. Łatwa gramatyka z królikiem

Język japoński. Łatwa gramatyka z królikiem

Praktyczna, przyjazna, zwięzła i przystępna gramatyka języka japońskiego opracowana przez lektorkę z pasją i doświadczeniem w nauczaniu tego języka. Do opanowania w towarzystwie sympatycznego królika z ilustracji, kojarzonego przez Japończyków ze szczęściem, kreatywnością i postępem w nauce.

Autorka stara się zarażać miłością do Japonii swoich uczniów, motywować ich i prostą ścieżką przeprowadzać przez naukę języka japońskiego, która może sprawiać ogromną przyjemność.

Materiał książki pozwala przygotować się do międzynarodowego egzaminu z języka japońskiego na poziomie N5 (najniższym z pięciu poziomów). Oprócz kursu gramatyki zawiera część do nauki pisma oraz 20 lekcji umożliwiających stopniowe opanowanie leksyki i konstrukcji gramatycznych - z ćwiczeniami i kluczem.

Informacje dodatkowe o Język japoński. Łatwa gramatyka z królikiem:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-07-22

Tagi: Nauka języków Materiały do nauki jezyków obcych Nauka języków - doskonalenie umiejętności podstawowych Podręczniki gramatyki słownictwa i wymowy Książki w opracowaniu dla osób uczących się języków Samouczki językowe Nauka języków - pisanie Interest age: from c 16 years

Kup książkę Język japoński. Łatwa gramatyka z królikiem